лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тарас Тополя розповів, як запізнення врятувало йому життя

Тарас Тополя розповів, як запізнення врятувало йому життя
Також музикант повідомив, куди переїхала його родина.

Український музикант Тарас Тополя, який разом зі своїми колегами з гурту "Антитіла" служить у Територіальній обороні ЗСУ, в інтерв'ю виданню "Сьогодні" розповів про свої військові будні та куди виїхала його родина.

За словами Тараса Тополі, після повномасшатбного вторгнення Росії в Україну його дружина, співачка Alyosha, і троє дітей спочатку вирушили до Західної України, а потім вилетіли до родичів артиста до США.



"Востаннє я бачив свою сім'ю в обід першого дня цієї війни", – каже фронтмент групи "Антитіла".

Зараз розлука з рідними завдає більшого удару для Тараса Тополі, ніж труднощі на фронті, такі як недосипання, холод.

"Найскладніше – це не бачити своїх рідних довгий час і розуміти, що будь-якої миті може статися все, що завгодно, і це може принести великий біль твоїм дітям, дружині, мамі, братам і сестрам. Але ми психологічно стійкі і вже адаптувалися до всіх труднощів цієї служби", – зізнався артист.

Також Тарас Тополя розповів про небезпеки, які пережив під час війни.

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу і трохи затрималися, збираючи речі. Ми запізнилися на 30 хвилин до нашої точки прибуття, і протягом цих хвилин у нове місце нашого базування була випущена ракета, яка б рознесла його вщент, якби не білборд на трасі, який зупинив її. Вона розірвалася, не долетівши 20 метрів. У всьому кварталі вибило вікна, все в уламках, але всі живі і продовжують нести службу", – розповів артист.

Після російської військової агресії Тарас Тополя став відчувати неприязнь до російських окупантів та гордість за українців.

"Ненависть і зневага до російських окупантів, до всієї їхньої мерзенної нації і жага помсти – це основна емоція, яку відчуваємо ми протягом цієї війни. Ну і, звісно, ​​гордість за український народ і за ту гідність, згуртованість, яку ми демонструємо усьому світові вже понад місяць", – сказав Тарас Тополя.

Фронтмен гурту "Антитіла" впевнений у перемозі Україна та розповів, що робитиме, коли дізнається, що наша країна перемогла.

Читайте також: На солиста группы Антитіла Тараса Тополю было совершено покушение

"Я буду плакати. Нап'юся зі своїми колегами з групи "Антитіла", які служать разом зі мною, а також із побратимами, які воюють разом зі мною у моїй роті. Нап'ємося якогось доброго вина, видихнемо і підемо писати нові пісні", – каже Тарас Тополя.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 396


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook