лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Камалія розповіла, як відреагував Філіп Кіркоров на війну в Україні (ВІДЕО)

Камалія розповіла, як відреагував Філіп Кіркоров на війну в Україні (ВІДЕО)
З початку повномасштабної війни в Україні особлива увага була прикута до знаменитостей. Багато російських артистів заступилися за свою владу, підтримуючи кровопролиття на нашій землі, інші після своїх слів на підтримку українців були змушені покинути свій дім, боячись відповідальності, а є ті, хто намагається відмовчатися.

Українська співачка Камалія зізналася, що намагалася вплинути на багатьох із них. Зокрема, на поп-короля російської естради Філіпа Кіркорова, з яким вона дружила багато років. Виявляється, виконавиця писала йому листи, надсилала фото та розповідала про те, що відбувається. Мало того, артистка запевнила, що він дивився її ефіри та прямі включення, а також бачив пости в Інстаграм. А у відповідь тиша.



"Він на мене підписаний. Я на нього теж підписана. І в Інстаграм, і в Фейсбук. Усі дивилися мої ефіри. Він ніяк не відреагував. Взагалі ніяк. Потім я написала, вислала фото – теж нічого. Потім я знову хотіла зв'язатися з ним. Але зараз я взагалі не можу знайти у своїх контактах його телефон. Я не знаю чому. Просто зник", – розповіла Камалія в інтерв'ю програмі ЖВЛ.

Також українська зірка зізналася, що телефонувала знайомим російським журналістам, які відмовилися говорити правду, оскільки їм світить 15 років тюремного ув'язнення. При цьому багато хто з них висловив Камалії свою підтримку і зізналися, що все знають.

Читайте також: Камалія поїхала на батьківщину чоловіка до Пакистану

"Коли вони масово почнуть отримувати повідомлення про смерть чоловіків і синів… Я думаю, що це має зрушити з мертвої точки. Довго мовчати і приховувати все керівництво Росії не зможе. Зараз вони приховують, а ще трохи, і вони вже не зможуть приховувати. Не зможе Путін так довго приховувати усі свої злочини", - зауважила Камалія.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 295


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook