лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Міла Куніс та Ештон Катчер зібрали $45 млн на допомогу Україні

Міла Куніс та Ештон Катчер зібрали $45 млн на допомогу Україні
Дві голлівудські кінозірки – Міла Куніс та Ештон Катчер – зібрали $45 млн на допомогу Україні, залучивши до участі понад 65 тисяч донорів по цілому світові.

Завдяки їхнім зусиллям, до благодійної діяльності підключилися, скажімо, кілька мільйонерів із Кремнієвої долини, а також логістичний стартап “Flexport” і гігант з оренди житла “Airbnb”. Неймовірно, але Міла Куніс та Ештон Катчер запевняють:

- Відтепер Flexport.org безоплатно надсилає гуманітарну допомогу українським біженцям у Польщу, Румунію, Угорщину, Словаччину та Молдову, тоді як Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло.

Крім того, зоряна пара сприяє створенню повної інтернет-бази українських дітей-біженців, які ризикують потрапити до лабет торгівців людьми. А ще вони подарували 20 тисяч бронежилетів для ЗСУ. З огляду на бурхливу гуманітарну діяльність подружжю вдалося поспілкуватися з президентом Володимиром Зеленським.

Українці - горді та сміливі люди, які у скрутний час заслуговують на нашу допомогу, - потім написала актриса на своїй сторінці в соцмережах.

Трагічні події на історичній батьківщині Міли Куніс викликали ефект доміно – за благодійною діяльністю почалися пошуки національної ідентифікації та навіть зміни педагогічної парадигми у вихованні власних дітей та долученні американської малечі до української культурної спадщини.



На популярне ток-шоу “Хто спілкується з Крісом Воллесом?” (“Who’s Talking Тo Chris Wallace?”) на телеканалі “CNN+” вони завітали разом. Як родина. Міцна родина. Дві голлівудські зірки - українка Міла Куніс та американець Ештон Катчер - були не просто стратегічними партнерами, як їхні країни, а єдиними у поглядах та оцінках.

Читайте також: Криштиану Роналду с отвращением отодвинул от себя колу — и стал мемом

Агресія росії проти України змінила багатьох. Одна з головних актрис балетної драми “Чорний лебідь”, зізналася: ця війна змінила її як людину і як матір, котра по-іншому вже розмовляє з власними дітьми - семирічною Уайатт Ізабель (Wyatt Isabelle) та п’ятирічним Дімітрі Портвуд (Dimitri Portwood).скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: ukrinform.ua  Переглядів: 677


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook