лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ровинська прокоментувала заяву матері, яка підтримує Путіна після знімків з Бучі

Ровинська прокоментувала заяву матері, яка підтримує Путіна після знімків з Бучі
Ровинська про матір: Єдине, чого вона боїться, – що її забудуть і не будуть про неї говорити...

Українська ведуча Анастасія Ровинська 4 квітня в Instagram Stories прокоментувала нову заяву своєї матері, колишньої української ведучої Сніжани Єгорової, яка проживає в Туреччині, що підтримує Путіна та війну проти України.

3 квітня Єгорова у своєму новому Telegram-каналі опублікувала тези російської пропаганди, назвавши вбитих російськими окупантами мирних жителів Бучі Київської області "кінематографічною постановкою та фейком".



Реагуючи на заяву матері, її дочка закликала підписників забути про існування Єгорової. Ровинська наголосила, що свідомо не дає посилання на її новий Telegram-канал, щоб не рекламувати його.

"Після всього, що трапилося, що ми сьогодні побачили, прочитала, що написала самі знаєте хто. Розблокувала і зателефонувала. Висновок? Це більше не людина, нічого людського у неї більше немає. Мені здавалося, усьому є межа, – написала Ровинська. – Не шукайте, просто забудьте. Для неї це єдине, чого вона боїться, – що її забудуть і не будуть про неї говорити і неважливо що. Тож забудьте, як її звати. Не пишіть про неї, не звертайте уваги, ніякої. Лише так їй можна зробити боляче".


Контекст:

Єгорова разом зі своїми дітьми 10, 12 і 15 років проживає у Туреччині з літа 2021 року. 26 січня 2022 року Єгорова публічно зізналася, що підтримує Путіна.

Ровинська, реагуючи на заяву матері, зізналася, що не спілкується з нею понад рік і не відповідає за її слова. Вона також розповіла, що в дитячому садку, куди ходить її син, після слів матері їй запропонували переїхати до РФ, а вихователька натякнула, що "доки все не минеться", дитину краще не водити.

Українська письменниця Ольга Навроцька вилаяла Єгорову у відповідь на її слова про підтримку Путіна, а актриса Римма Зюбіна заявила, що СБУ має відреагувати на заяву ведучої. Підтримку Єгоровій висловила українська режисерка Оксана Байрак, назвавши її розсудливою людиною.

Читайте також: Єфросиніна після знімків із Бучі звернулася до "раболепського начиння Путіна"

22 лютого, за два дні до нападу Росії на Україну, Єгорова підтримала заяву Путіна про визнання "незалежності" тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, підконтрольних угрупованням "ЛНР" і "ДНР".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 1
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 5 052


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook