лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Серга в пісні "Аналоговнет" заспівав про Баскова, який підтримав війну (ВІДЕО)

Серга в пісні "Аналоговнет" заспівав про Баскова, який підтримав війну (ВІДЕО)
Серга заявив, що російським окупантам немає аналогів навіть у цирку.

Український ведучий, поет і музикант Микола Серга, який служить у ЗСУ, 26 березня після спілкування із журналістами в Центрі інформаційної оборони Одеси презентував свою нову пісню "Аналоговнет", написану під час війни з російськими окупантами. У ній він, зокрема, висміяв російського пропагандиста Миколу Баскова. Запис виступу Сергія опубліковано на YouTube-каналі "Думская, 1".



Серга спершу співає пісню від імені Вані з Рязані, який торгував солями, а потім вирушив в Україну стріляти в дітей та жінок, а в новому куплеті артист висміяв Баскова, який підтримав напад РФ на Україну. 7 березня суд в Україні дозволив затримати Баскова за підтримку війни.

"Я российский артист, меня зовут Басков, люблю микрофон и сзади без смазки. Как только приходит сверху указ мне, мечусь пропагандой, как красной икрой, был гей, а теперь п...дарас боевой. Таких, как я, в России полно. Мы шлем "Градов" удары, чтоб защитить свои гонорары", – ідеться у пісні.

Також там є рядки про армію російських окупантів, якій немає аналогів навіть у цирку.

Читайте также: Коля Серга высмеял президента РФ и российских оккупантов на фоне Одесского оперного театра

"Армии нашей аналогов нет, нам смерти солдат нужны ради смет. Чем больше запущено разных ракет, тем проще закрыть без разрыва бюджет. Нам аналогов нет, особенно в цирке. Ну разве что цирк Cirque du Soleil, но только в отличие от нас du Soleil не получал в Украине таких п...здюлей", – підсумував Серга.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 901


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook