лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Фоззі з ТНМК розповів, що YouTube банить їхній кліп через кадри з війни

Фоззі з ТНМК розповів, що YouTube банить їхній кліп через кадри з війни
Йдеться про трек "Мамо", записаний із гуртом KOZAK SYSTEM.

Фоззі з ТНМК з початку війни вирішив зайнятися волонтерством, а його колега по гурту Фагот воює у лавах тероборони. Нещодавно музиканти разом із гуртом KOZAK SYSTEM презентували пісню "Мамо".



Цікаво, що пісня була написана за рік до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. В ній йдеться про солдата, який на день повернувся до мами додому з війни, спілкується з нею і обіцяє, що все буде добре. Говорить, що тоді ніхто не знав, що учасники гуртів, які створили цю пісню, самі перетворяться на солдатів.

"Цей трек мав вийти в мирному квітні, до ювілейного концерту KOZAK SYSTEM в "Палаці Спорту". Вирішили його випустити зараз, кожний зняв свою частину для кліпу, як міг, проте YouTube блокує відеороботу через кадри військових дій… Нам важливо зафіксувати свій стан саме у ці дні, тому що ми можемо вдавати, ніби все прекрасно, але це гіперстрес для країни та для кожного з її мешканців", — говорить Фоззі.

На творчість учасника ТНМК його багато років надихає рідний Харків. Виконавець наголошує: Харків не розуміє, чому так сталося. Місто дуже потребує ліків та їжі.

Читайте також: ТНМК выпустил пронзительный трек о путинской оккупации (ВИДЕО)

"Моя мама, теща та родичі у Харкові. Вони тримаються та сподіваються на наше військо, тому що громадяни України нарешті усвідомили: найкраще, що сталося за усі роки української незалежної держави — це саме військо. І сподіваються на те, що сил вистачить", — зазначив музикант.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 392


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook