лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Євгенія Власова згадала перший день війни

Євгенія Власова згадала перший день війни
Артистка розповіла, як упоралася з тривогою і змогла взяти себе в руки, щоб убезпечити життя близьких.

Українська співачка Євгенія Власова згадала перші дні нападу російської армії на Україну та поділилася жахливими подробицями, як переживала початок війни. На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, що найбільше турбувалася за свою доньку і не знала, як правильно їй пояснити події, що відбувається.



"Найстрашніше для мене, як для мами, будити свою дитину словами: "Сонечко, прокидайся, нас бомблять. Все буде добре, просто нам треба одягнутися і йти в бомбосховище".
При цьому, найважче не виявити паніку і бути тим самим острівцем адекватності та спокою… Я губилася в просторі, мене трясло, але важливо було тримати себе, а сил на це не було зовсім, ні фізичних, ні психологічних.
Найстрашніше — бачити страх в очах своєї дитини, чути, як колотиться її серце і розуміти, що зараз вона беззахисна, як ніколи. Та ти ніби не здатна більше дати їй найголовніше — віру в добре, добре, у світ, стабільність, радість. Начебто зрадила", — згадала Євгенія Власова.

Відразу після початку війни в Україну до Євгенії приїхала її мама та брат. Перші кілька днів вони ховалися в гаражі, проте через сильний холод у мами артистки з'явилися серйозні проблеми зі здоров'ям.

"На другий день у моєї мами відмовили ноги та мова, ми думали інсульт. Тричі приїжджали лікарі, відкачували її та казали, що інсульту немає. Після чого ми вирішили бути вдома незважаючи ні на що. Вдома було трохи легше, але так само страшно", — розповіла співачка.

Читайте також: Евгения Власова призналась, что никогда не любила своего мужа

Попри розгубленість та паніку, Євгенія Власова взяла під контроль питання безпеки та здоров'я своїх близьких. А завдяки збалансованому живленню та звичайній зарядці, стан її мами значно покращився.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 957


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook