лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Санта Дімопулос розповіла, де зараз її родина

Санта Дімопулос розповіла, де зараз її родина
З початку повномасштабної війни з України втекли багато хто. Комусь вдалося вчасно вибратися з гарячої точки, хтось піддався паніці і поїхав із міст, де відносно спокійно. Загалом з початку війни кордон перетнули понад 3,5 мільйона українців. Серед них і сім'я Санти Дімопулос.

Учасниця "Фабриці зірок", співачка, бізнес-леді та дружина успішного бізнесмена Ігоря Кучеренка в особистому обліковому записі в Інстаграм поділилася своєю історією. Артистка народилася і всі ці роки жила в Києві, при цьому часто подорожуючи світом. Вона часто бувала у США, ОАЕ та на островах. 24 лютого її мирне та щасливе життя зупинилося. Її сім'я прокинулася від вибухів о 4:30 ранку.



"Мій чоловік одразу сказав, що треба вивозити дітей. Я кричала що нікуди не поїду, що такого не може бути, це якась помилка і все буде добре. Після сліз і спорів, я почала чути і за 30 хвилин зібрала найнеобхідніше. Ми їхали близько 3 діб без відпочинку", - зазначила Санта Дімопулос.

Вони їхали всією сім'єю двома машинами – співачка з дітьми та її мама з сестрою з дітьми. Спочатку вони приїхали до друзів до Будапешта, а зараз вона перебуває в Італії, поступово повертаючись до нормального життя.


За місяць війни Санта Дімопулос допомогла вивезти 25 сімей із гарячих точок, знайшла житло майже 100 біженцям, передала амуніцію українській армії, а також авто, ліки та одяг.

Читайте також: MamaRika розповіла, як перетинала кордон із 7-місячним сином

"Минуло більше місяця, та для мене наче рік. Ми всі, як ніколи, хочемо додому. Я влаштувала дітей в садок і школу. Почала трохи спати і навіть тренуватися. Перші два тижні була наче паралізована, важко було ходити, говорити, навіть дихати.
Ніколи в житті я стільки не молилася, ніколи стільки не плакала. Пройшла всі стадії: від розпачу, болю, відчаю, розчарування, ненависті, спустошення до зібраності", - зазначила Санта Дімопулос.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 537


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook