лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Камалія розповіла, як виїжджала з Києва

Камалія розповіла, як виїжджала з Києва
Українська співачка Камалія до останнього не вірила, що в Україні розпочнеться повномасштабна війна. Вранці 24 лютого артистка, як і мільйони інших киян, прокинулася від сильних вибухів. В екстреному порядку було ухвалено рішення їхати зі столиці, що виявилося непросто.

За кілька днів до цього чоловік зірки, британський підданий, пакистанський мільярдер забрав з України двох їхніх дочок, тож Камалії, хоч би, не довелося турбуватися про їхню безпеку.



В інтерв'ю програмі "Зоряний шлях" виконавиця розповіла, що завдяки знайомству спробувала організувати для себе безпечний шлях із Києва. Вона виїхала з Конча-Заспи до Чернівців, потім дісталася Ужгорода та перетнула український кордон та приїхала до Польщі.

"Ми їхали караваном. Мене віз водій, з нами було дуже багато мам із дітьми. Я домовлялася через свої канали, щоб було безпечно. Коли ми їхали, буквально перед нами за 10 хвилин підірвали міст. Це був жах", - зазначила Камалія.


Читайте також: Камалія зізналася, чому їй довелося розлучитися з чоловіком та доньками

Виконавиця зараз перебуває у Польщі, бере участь у благодійних заходах, збирає гроші на допомогу біженцям, вірить у перемогу України та мріє повернутися додому.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 647


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook