лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

MamaRika розповіла, як перетинала кордон із 7-місячним сином

MamaRika розповіла, як перетинала кордон із 7-місячним сином
Українська співачка MamaRika із чоловіком та маленьким сином лише недавно влаштувалися у своєму новому будинку. Зіркова сім'я жила під Києвом неподалік Гостомеля, де з початком війни були страшні бої. Артистка розповіла, як вона втекла з небезпечного регіону і зрештою зважилася перетнути кордон.

MamaRika, справжнє ім'я якої Анастасія Кочетова, наголосила, що 24 лютого, як майже вся Україна, вона прокинулася від сильних вибухів. Війна дедалі ближче підбиралася до їхнього будинку, і було прийнято рішення їхати, бо над ними вже літали ракети.



"Після чергового вибуху, зібравши речі за 15 хвилин, залишили свій дім.Ми вирушили до Одеси, бо розуміли, шо із груднічком провести кілька днів на трасі до Львова- дуже важко, а в Одесі на той час було відносно тихо, і нас вже чекала родина", - зазначила MamaRika.

Згодом, відновивши сили, Настя розуміла, що спокійно не буде і в Одесі, і заради сина вирішила їхати далі. Понад 20 годин артистка переходила машиною молдавський кордон, а потім буферну зону пішки з валізами та немовлям у колясці о другій годині ночі в непроглядній темряві посеред поля. На молдавській стороні її вже чекали з гарячим чаєм та частуванням.

Наступні п'ять днів MamaRika провела у напівзруйнованому будинку з трьома іншими сім'ями у Калузі, на кордоні з Румунією. Щодня сподіваючись, що вона зможе повернутись до Одеси, співачка зрозуміла, що цього не станеться і вирішила летіти до Варшави з Румунії, бо небо у Молдові закрите.


Читайте також: MamaRika откровенно рассказала об угрозе выкидыша и бегстве из больницы

"Не таким я уявляла перший переліт Давида, і це було дуже важко на самоті, але коли зрозуміла заради чого це все – сили самі з'явилися магічним чином. Прилетівши до Варшави, обійнявши маму, я вперше видихнула за довгі тижні, я не вірила, що я це зробила, - зазначила MamaRika. – І не передати словами, з якою любов'ю та турботою нас тут зустрічають поляки – Давиду одразу принесли речі, одяг, іграшки”.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 564


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook