лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Камінська заявила, що помирилася зі співачкою Вікою

Камінська заявила, що помирилася зі співачкою Вікою
Дует "НеАнгели" розпався рік тому.

Українська співачка Слава Камінська 27 березня в інтерв'ю "Люкс ФМ" розповіла, що після того, як РФ напала на Україну, вона, попри конфлікт, зателефонувала співачці Віці, з якою разом виступала у групі "НеАнгели".

"Я написала її сестрі, її батькам протягом перших трьох днів. Я ж не тварюка. Ми зараз спілкуємося. Я і Віці телефонувала, але більше я спілкуюся з Вікіною сестрою. То взагалі не проблеми були – проблеми зараз почалися. Потрібно підтримувати одне одного", – розповіла артистка.



Камінська зазначила, що її колега поїхала до Польщі разом зі своєю сім'єю.

"Віка довго не виїжджала з Києва, потім насилу вивезла з Харкова батьків", – уточнила вона.


Контекст:

Гурт "НеАнгели" заснував продюсер Юрій Нікітін у 2006 році. Його солістками стали Слава Камінська та Віка (справжнє ім'я – Катерина Смеюха). Одними з найвідоміших композицій колективу є пісні "Юра, прости", "Ты из тех самых", "Роман".

4 березня 2021 року стало відомо про припинення діяльності гурту. Після розпаду колективу Камінська першою дебютувала як сольна співачка – у березні вона презентувала пісню "911" під сценічним псевдонімом Slava Kaminska. Віка оголосила про старт сольної кар'єри 19 травня.

Наприкінці жовтня співачка Віка натякнула на конфлікт із Камінською, а 15 листопада розмістила у мережі ролик, де її зняли під час розрізання торта із зображенням колеги. Після цього співачка дала інтерв'ю, в якому заявила, що всі ці роки терпіла з боку Камінської булінг та рукоприкладство. Зокрема, вона звинуватила Камінську в тому, що одного разу та через запізнення вчепилася їй у волосся.

Читайте також: Слава Камінська виїхала з України та поділилася першими фото

Камінська відмовилася коментувати цю заяву колеги, але уточнила, що все сталося, коли вона сама була на останніх місяцях вагітності, а колега, що спізнилася, сказала їй, що "вагітність – не хвороба".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 1 005


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook