лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Слава Камінська виїхала з України та поділилася першими фото

Слава Камінська виїхала з України та поділилася першими фото
Слава Камінська, яка 15 років виступала у складі групи "НеАнгели", повідомила шанувальникам, що вона перебуває в безпеці. Українська виконавиця втекла від війни разом зі своїми дітьми та розповіла, в якій європейській країні вона перебуває.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Слава Камінська опублікувала фото з пляжу. У кадрі артистка постала у черевиках, штанах, футболці та протисонцевих окулярах, пов'язавши толстовку на поясі. А на другому знімку показала своїх дітей, які грають у піску. Слава Камінська зізналася, що зараз перебуває у Гаазі.



"Я перебуваю зараз у Нідерландах і, якщо чесно, була дуже здивована тому, як нас зустрічали. Пізніше, коли закінчу всі процеси реєстрації, напишу вам, що, куди, навіщо, як і чому. Чи мало, знадобиться. Сьогодні перший день, коли я - видихнула, але це не точно, - відзначила Слава Камінська. - Фотографій нормальних немає, не до них зараз. Тому показую вам себе у всій красі. Зовнішній вигляд, як у багатьох зараз, по сезону. Сонце, футболка, черевики на хутрі, як каже моя мама "на море та назад". Але це вже не має ніякого значення, гріх скаржитися. Живі, здорові. Слава Богу".


Виконавиця захопилася тим, наскільки згуртованими наразі стали українці, і як тепло біженців з України приймають у Європі.

Читайте також: Джамала вперше показала синів, яких вивозила до Туреччини під вибухи

"Я завжди намагаюся у всьому знаходити щось хороше, навіть якщо це неможливо. Вчора весь вечір думала про те, як же все-таки нас усіх згуртувала ця війна. Незнайомі люди стають близькими і вважають своїм обов'язком допомогти всім, хто опинився в цій страшній ситуації. Приємно усвідомлювати, все-таки є людяність у людині", - наголосила Слава Камінська.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 376


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook