лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Крістен Стюарт у туфлях не по розміру і поза дрес-кодом на «Оскарі»

Найкоротші шорти і один з найбільш обговорюваних образів за історію «Оскара». Фіаско або гаряча революція церемонії - судити вам.

Для церемонії «Оскар» 2022 року Крістен Стюарт відмовилася від гала-сукні та й обрала спеціально створений для неї образ Chanel з блискучих кортких шортів, білої заправленої блузки та піджака. Як головний аксесуар – намисто Chanel Fine Jewelry, яке акторка відверто продемонструвала завдяки повністю розстебнутій сорочці.



Недбале укладання створює враження, що вона створена за п'ять хвилин до церемонії. Незважаючи на заявку на скромну класику у стилі важкого люксу, образ вийшов, м'яко кажучи, невдалим. Цілком оголені ноги актриси не вписалися в дрес-код заходу, а туфлі виявилися не за розміром.

Крістен Стюарт була номінована на кращу жіночу роль із фільмом «Спенсер» як принцеса Діана, але цього разу в гонці за статуеткою перемогу вона не здобула. На червону доріжку церемонії Крістен вийшла зі своєю нареченою Ділан Мейєр, яка також обрала для виходу костюм, але вже зі штанами. Закохані активно претендують на звання модної пари, тому не соромляться цілуватись перед об'єктивами папараці. Ділан Мейєр - сценарист, з Крістен вони понад сім років разом і заручені з жовтня 2021 року.

Крістен Стюарт у туфлях не по розміру і поза дрес-кодом на «Оскарі»

Читайте також: Кристен Стюарт в знак протеста прошлась босиком по красной дорожке в Каннах (ФОТО)

Крістен послідовно приміряє на себе образ бунтарки та панк-принцеси, але одним епатажем публіку не візьмеш. "Вічна муза" Chanel відтворена в цьому образі Стюарт, але для червоної доріжки він не застосовується. Все, що ми бачимо, це зневажливе ставлення до традицій та елементарний несмак. Залишається сподіватися, що Крістен носить справді те, що їй хочеться, і в чому їй комфортно.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: wmj.ru  Переглядів: 1 818


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook