лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Елліот Пейдж, що змінив стать, вперше вийшов у світ після транс-переходу

35-річний актор опинився серед зіркових репрезентаторів 94-ї церемонії премії «Оскар».

Актор з'явився на червоній доріжці головної кінопремії світу у стильному смокінгу від Gucci, який доповнив молочною сорочкою та метеликом, підібраним у тон. Елліот опинився серед репрезентерів нагороди у категорії «Найкращий оригінальний сценарій», у якій перемогу здобув Кеннет Брана за свій фільм «Белфаст».



Нагороду британському кінематографісту Пейдж вручив разом із колегами: Дженніфер Гарнер та Дж. К. Сіммонс. Вибір артистів для вручення призу був невипадковим — разом вони грали у картині «Джуно», яка у 2008 році принесла своїм творцям нагороду у сценарній категорії, а також акторську номінацію Пейдж.

Елліот Пейдж, що змінив стать, вперше вийшов у світ після транс-переходу

У грудні 2020 року Пейдж у особистих соцмережах здійснив камінг-аут як транс-чоловік. Актор, яким до цього був чоловік і мав ім'я Еллен, зізнався про свій намір змінити стать. Багато колег та друзів підтримали артиста. У тому числі і дружина Пейдж, танцівниця Емма Портнер. Зірки одружилися у 2018 році, а трьома роками пізніше подали на розлучення.

Читайте також: Рельефный Эллиот Пейдж показал, как изменилось его тело после смены пола

Для Елліота вихід на червону доріжку «Оскара» – перша гучна поява на заході подібного масштабу з моменту його транс-переходу.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: wmj.ru  Переглядів: 1 835


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook