лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Могилевська подякувала Монатіку за порятунок її звукорежисера

Співачка Наталія Могилевська залишилась в Україні та активно допомагає з волонтерством та іншими потребами українцям. У новому відео вона щиро подякувала своєму колезі Монатіку, що той придбав бронежилети для військових, один з яких врятував життя людині.

Як виявилось, Дмитро Монатік не лише активно "воює" на медіафронті, а й підтримує фінансово українських військових. Зі слів Могилевської стало відомо, що він придбав бронежилети для хлопців у Сумах. Ймовірно, це не перша така допомога від виконавця на передову.



Один з бронежилетів сьогодні врятував життя звукорежисеру Наталії Могилевської, за що вона ледь не зі сльозами в очах подякувала публічно виконавцю.

"Діма Монатік, сердечна ти моя людино. Хочу тобі подякувати за те, що ти купив хлопцям бронежилети у Сумах і один з них сьогодні врятував життя одній неймовірно добрій, теплій, дуже люблячій мені людині – нашому техніку, звукорежисеру Володі Балеву. У нього прилетіло кілька куль. Дякуємо тобі велике, він залишився живий. Дякую, Дім", – сказала артистка.

Реакція мережі

Фанати залишились вражені підтримкою українських зірок, зокрема Монатіка, які активно долучились до захисту своєї країни будь-яким можливим чином:

Читайте также: Анастасия Приходько сделала неожиданное заявление

"Прямо до сліз, Дімі дякую";
"Дякую вам усім, ви справді найкращі, люблю вас, мої улюблені зірки! Здоров'я вам та мирного неба. Все буде добре";
"Як зворушливо";
"Діма – людина з великим серцем";
"Справжні українці";
"Монатік – красава";
"Дякуємо за допомогу та підтримку з Сум!!! Ми вистоїмо!!!".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 610


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook