лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анастасия Приходько сделала неожиданное заявление

Анастасия Приходько: "Втомилась слухати про те, що я не формат".

Анастасия Приходько, которая недавно презентовала новый клип, сообщила неожиданную новость. На своей странице в Facebook артистка написала о проделанной работе за многие годы. А потом добавила, что уходит со сцены.

Певица Анастасия Приходько приняла такое решение в связи с тем, как к ней относятся в шоу-бизнесе. Артистка призналась, что долго боролась, но больше не хочет тратить свое время на то, что не могут оценить другие:

"Я іду зі сцени!!! Втомилась слухати про те що я не формат. Музиканту справжньому важко коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися щоб бути модною, я справжня і зраджувати саму себе теж не буду, нажаль те що продається в магазинах "все по 10" купують швидше! Дякую всім хто був поруч, моїм друзям дякую за підтримку, моїй команді яка працювала зі мною, музикантам і просто людям які були поруч в складні часи".

Отметим, что Анастасия Приходько активно поддерживает участников АТО и даже создала движение "Вимагаю змін".

Читайте также: Анастасия Приходько сделала новую татуировку: "Новая жизнь - новая татушка"

"Також в Україні я отримала понад 15 різних нагород,від Філарета, за допомогу бійцям АТО,та звання Заслуженної Артистки України. Я вперше стала ведучою на телеканалі Ictv у програмі "Секретний фронт", також започаткували та презентували рух "Вимагаю змін", якій я передаю повністю Андрію Гергерту. Ми обїздили майже всю Америку, Італію, Іспанію, безліч концертів по Україні".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 148


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook