лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

MELOVIN здивував мережу кардинальною зміною іміджу (ВІДЕО)

Популярний співак MELOVIN любить епатажні образи й часто використувує їх у своїй кар'єрі. Проте, цього разу зміна іміджу була не для хайпу, а для зручності.

Співак опублікував в інстаграмі відео, на якому позує в новому для себе стилі. Хлопець зістриг все волосся й поголив голову "під нуль".

MELOVIN розповів, що змінив зачіску через те, що так йому буде набагато комфортніше. Виконавець наголосив, що зараз у нього трохи важливіші пріоритети, ніж його волосся.



"Слава Україні за ЗСУ! P.S Меловінатори, все гуд! На сьогоднішній день, без зачіски мені набагато зручніше, інші пріоритети. #зачіскипізніше", – заявив хлопець.


До слова, артист переїхав із столиці у безпечніший Львів, де активно займається волонтерством. Нещодавно він виступив на головному залізничному вокзалі міста, адже таким чином хотів підняти людям настрій і дух. Хлопець ділився, що за час війни втратив двох рідних людей, тож хоче зробити усе, що в його силах, аби захистити життя інших.

Читайте также: Любимчик Андрея Данилко Melovin предстал перед Осадчей в женской юбке (ФОТО)

Реакція мережі:

"Тобі надзвичайно пасує!"
"Після війни я, мабуть, теж трохи вкорочу своє довге волосся."
"Героям Слава ! Мужній красень, український козак, Мел в тебе ще не було козацького "оселедця""
"Героям Слава. Трохи незвично, але мені подобається і тобі здається теж."
"Красунчик хоч з волоссям, хоч без. Цікаво, це був якийсь порив чи виважене рішення не витрачати час на зачіску?"скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 2 076


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook