лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Остапчук потролив Лукашенка, який годує Путіна обіцянками (ВІДЕО)

Шоумен Володимир Остапчук хоч і вступив до лав тероборони, але інстаграм не закидає. Він опублікував кумедне відео, в якому покепкував з Лукашенка, який обіцяв Путіну, але так і не ввів війська в Україну до 21 березня.

Остапчук "наклав" фільтр з вусами, королівськими апартаментами на тлі та спародіював голос білоруського диктатора. Він нібито відтворив його розмову з Путіним й озвучив відмазки, якими Лукашенко годує очільника Кремля.



"А я зараз не можу, я тільки серіал почав дивитися. Я був на заправці там фіолетових стіків немає. Ага, не буду сьогодні. Тільки картоплю посадили, ну куди ж по копаному, ну! Ну не хочуть люди, я їх що змушувати буду. Абонент не може прийняти ваш дзвінок. А я всіх переграв", – каже Остапчук у відео.


Варто пояснити, що Лукашенко, ймовірно, обіцяв Путіну напасти на Україну не пізніше 21 березня, але наступу не відбулося.

Реакція мережі на відео Остапчука

"Талановита людина талановита у всьому";
"Це Оскар";
"Обожнюю український гумор";
"Красунчик".

Читайте також: Владимир Остапчук вызвал полицию на экс-жену

Примітно, що Володимир Остапчук не вперше кепкує з самопроголошеного президента Білорусі, який прогинається під Путіна. Він запропонував цим двом "обрати мову, якою їх послати нах*й". Відео ведучий зняв нібито від українських мобільних операторів.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 356


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook