лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як продовжити молодість: рекомендації дерматолога

«Заморозити» вік, чи хоча б тимчасово поставити його на паузу мріють усі, особливо жінки. Дерматолог Олександр Биканов поділився рекомендаціями, які допоможуть продовжити молодість та зберегти красу шкіри.

На шляху до продовження молодості та збереження краси шкіри важливо дотримуватися трьох найбільш важливих принципів.

«Насамперед, це відхід зовні. Сюди входить якісна косметика для догляду, косметологія — професійні засоби набагато потужніші, ніж домашня косметика», — каже експерт.



Вдома не лінуйтеся щодня протирати обличчя кубиком льоду. Приготувати такі кубики можна легко самостійно. Для цього можна використовувати відвари із трав. Зберігаються кубики в холодильнику довго, проте намагайтеся час від часу готувати свіжі.

Другий принцип - це відхід зсередини. Він полягає у дотриманні питного водного балансу. Потрібно пити достатньо чистої води (30 мл води на кожен кілограм вашої ваги).

Не менше значення має і їжа. У раціоні мають бути білки, жири та вуглеводи.

І звичайно, загалом здоровий спосіб життя, який включає і режим сну і відпочинку, і фізична активність, і мінімізація стресів. Також слідкуйте за поповненням дефіцитів вітамінів та колагену.

Як третій чинник експерт відзначає ментальний — наші думки. Вони впливають на стан всього організму і на наш зовнішній вигляд. Якщо у вашій голові живуть переважно негативні думки, образи тощо, все це, як у дзеркалі, обов'язково позначиться на вашому обличчі.
6 простих звичок, що продовжують молодість

Читайте також: Як продовжити собі життя. Зміцнюємо серцевий м'яз без тренажерів

Стан душі є важливим фактором для збереження молодості шкіри. Намагайтеся мислити позитивно та у будь-якій ситуації бачити плюси. А якщо не можете змінити ситуацію, постарайтеся змінити своє ставлення до неї.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 244


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook