лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як зекономити в аптеці

Як зекономити в аптеці
Після нещодавнього падіння курсу гривні більшість ліків в аптеках відчутно подорожчала. Однак є кілька можливостей зменшити свої витрати. Тому пацієнтам не варто мчати до найближчої аптеки, щойно їм виписали рецепт, а краще спробувати скористатися одним із способів зекономити:

Купувати аналоги потрібних ліків, але вітчизняного виробника. Ціна імпортного препарату може в кілька разів перевищувати ціну вітчизняного аналога. Тому запитайте у свого лікаря про дешевший замінник з тією ж діючою речовиною у своєму складі.



Допоможе витратити менше грошей і вивчення цін на потрібні вам ліки в різних аптеках – часом вартість одного і того ж медикаменту відрізняється удвічі. Жителі великих міст можуть порівнювати ціни на спеціальних аптечних сайтах. У невеликих містечках є можливість дізнатися вартість ліків, зателефонувавши в основні аптеки.

Не соромтесь запитати, де дешевше купити виписані в рецепті ліки у свого лікаря чи іншого медперсоналу. Вони переважно обізнані з тим, в якій аптеці мінімальна націнка.

Читайте також: Кілька порад, як легко засинати та бачити приємні сни

Ще один спосіб зекономити – дізнатися про знижки в аптеці, в якій ви робите велику покупку. Можливо, варто попросити сусідку-пенсіонерку позичити вам пенсійну книжку, щоб з нею «отоваритися» ліками відсотків на 10 дешевше.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: poradnyk.com.ua  Переглядів: 208


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook