лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Три проблеми, які можуть «маскуватися» під зубним болем

Три проблеми, які можуть «маскуватися» під зубним болем
Ви не можете заснути від болю в щелепі, а вдень – думати ні про що інше.

Але ваш стоматолог впевнений, що всі зуби здорові. Так, зубний біль може вас завести не в кабінет стоматолога, а на прийом до невролога.



Подразнення трійчастого нерва

Трійчастий нерв складається з трьох гілок - очноямкової, верхньощелепної і нижньощелепної. Подразнення верхньощелепної гілки може привести до болю в області верхньої щелепи, а нижньощелепної - в області нижньої.

Що робити? Якщо стоматолог говорить, що із зубами все в порядку, а щелепи болять - зверніться до лікаря-невролога. Він призначить ліки або фізіотерапію, які знімуть подразнення трійчастого нерва.

Напад стенокардії

Коли серцю не вистачає кисню, подразнюються рецептори і створюється враження, що болять зуби. Як правило, такий біль виникає при фізичному навантаженні, наприклад при підйомі сходами, і може супроводжуватися болем за грудиною, пітливістю й задишкою.

Що робити: якщо ваші симптоми збіглися з перерахованими, зверніться до кардіолога!

Гайморит

Гайморит - це запалення гайморових пазух. Воно може проявлятися і зубним болем теж. Виявити запалення допоможе рентгенографія пазух носа.

Читайте також: Декілька ознак, за якими лікар виявить вашу ішемічну хворобу серця

Що робити: звернутися до лікаря-отоларинголога. Він призначить необхідні дослідження. Якщо вони виявлять, що в гайморових пазухах скопився гній, його видалять і призначать курс антибіотиків.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: poradnyk.com.ua  Переглядів: 236


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook