лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Яку медичну техніку потрібно мати вдома?

Медична техніка потрібна не тільки в медичних закладах, а й у домашніх умовах, щоб полегшити лікування та відстеження стану здоров'я. Всі інструменти зручні у використанні.

Їх можна поділити на апарати загального призначення та спеціальну техніку, яку використовують люди з певними хронічними захворюваннями.

Техніка загального використання

Існує ряд товарів, які можна побачити або включити до домашньої аптечки будь-якої людини. Вони застосовуються ситуативно або на постійній основі, якщо того вимагає здоров'я. Серед цієї техніки можна виділити:

1. Тонометр. Він призначений для вимірювання артеріального тиску. Цей апарат може бути механічним чи електронним.

2. Інгалятор. Цей пристрій дозволяє ефективно лікувати захворювання дихальної системи. Завдяки перетворенню рідини в пар, препарату простіше впливати на уражену ділянку.

3. Електронний термометр. Він швидко та точно визначає температуру, а також дозволяє оперативно та з комфортом зробити виміри навіть дітям маленького віку.

4. Медичні лампи. Вони дозволяють стимулювати захисні функції організму, знезаражувати приміщення чи проводити домашні процедури, наприклад, кварцування.

5. Електрична грілка. Цей апарат рятує у холодний період. Восени та взимку його можна чудово використовувати як профілактичний засіб від простудних захворювань.

У Чернівцях аптеки мережі «Бажаємо Здоров'я» пропонують покупцям широкий асортимент продукції. Представлені позиції вітчизняного та іноземного виробництва, що дозволяє підбирати техніку відповідно до потреб клієнта.

Широкий ціновий діапазон забезпечує можливість покупки для будь-якого бюджету, який клієнт виділив для покупки.

Спеціальне обладнання

До таких пристроїв можна віднести глюкометр. Він необхідний людям, які відстежують рівень цукру в крові. Він дуже важливий, щоб скоротити ризик виникнення нападів, а також уникнути сильного зниження чи підвищення рівня цукру.



Додатково в цю категорію можна віднести масажне обладнання та тренажери. Існують спеціальні апарати, які допомагають людям відновитися після тривалого лежачого режиму, інсульту, серйозних переломів та інших порушень.

Масаж дозволяє відновити тонус м'язів, а тренажер повертає активність та функціональність кінцівок.

Читайте також: Защемлення сідничного нерва: що треба знати про ішіас

Також існує безліч інших апаратів вузького призначення, що використовуються рідко.

Вони підходять не для всіх проблем і тому замовляються, найчастіше, індивідуально. Підбір здійснюється, в залежності від поставлених цілей та завдань.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 255


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook