лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Допомога вашим віям. Як зупинити випадіння та збільшити об’єм

Допомога вашим віям. Як зупинити випадіння та збільшити об’єм
Випадіння вій – явище нормальне, – запевняють лікарі-косметологи. Адже вія «живе» в середньому 21 день, потім випадає, а на її місці виростає нова. Інша справа – рідкі вії. У нормі цього бути не повинно. Тому, перш ніж займатися відновленням об’єму, потрібно розібратися з причинами порідіння.

Найчастіше втрата вій відбувається під час запальних захворюваннях очей – блефариту, кон’юнктивіту, демодекозу. Позбутися цих проблем самостійно, домашніми способами не можливо. Чим раніше ви звернетеся до фахівця, тим менше вій втратите.



Якщо медичні проблеми не виявляться, значить, порідіння вій викликано неправильним доглядом. Щоб вії залишалися густими:

• рідше користуйтеся декоративною косметикою;

• водостійку туш використовуйте лише за крайньої необхідності;

• ніколи не лягаєте спати, не змивши з очей косметику;

• «розмочуйте» туш, перш, ніж знімете косметику з очей. Найпростіше це зробити за допомогою дитячого крему. Нанесіть його на очі на 2-3 хв., а потім видаліть ватним тампоном;

• не користуйтеся однією тушшю довше 3 місяців. Після закінчення цього терміну вона перетворюється на розсадник бактерій;

• у басейні використовуйте окуляри для очей – знезаражувальні засоби, які додають у воду, негативно впливають і на слизову оболонку очей, і на волосся (включаючи брови і вії).

5 рецептів для супервій

1. Кетамін – засіб №1 для зміцнення брів і вій. Наносіть його добре очищеною щіточкою від туші щодня перед сном на брови і вії на 5-15 хв., після чого видаляйте ватним тампоном.

2. Реп’яхова олія також допомагає зміцнити брови і вії. Наносіть перед сном на 5-15 хв.

3. Промивайте очі трав’яним настоєм – 1 ч. л. квіток календули і трави шавлії залити 2 скл окропу. Настояти 20-30 хв. у термосі, остудити. Настоєм промивати очі перед сном. Ця процедура зніме втому з очей.

4. Приймайте біотин (вітамін В) – для стимуляції росту вій необхідно додаткове харчування. Вітамін В – кращий вітамін для волосся (в тому числі і вій).

Читайте також: Названі основні причини інтенсивної втрати волосся у жінок

5. Розчісуйте вії та брови перед сном – це покращує кровообіг волосяних фолікулів.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: poradnyk.com.ua  Переглядів: 207


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook