лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анна Трінчер та POSITIFF випустили спільний трек

Анна Трінчер та POSITIFF випустили спільний трек
Артисти присвятили пісню сучасним захисникам та захисницям України.

Напередодні Дня захисників та захисниць України українські виконавці POSITIFF та Анна Трінчер випустили новий трек "Який ти козак", присвячений Дню Українського козацтва та сучасним військовим, які борються за незалежність нашої країни.

Тема козацтва в нинішні часи актуальна, адже саме вони завжди були загрозою Російській імперії. Про їхній незламний дух, відчайдушність і сміливість ходили легенди по всьому світі. Сьогодні український народ вкотре доводить, що козацькому роду нема переводу, даючи рішучу відсіч російським окупантам.



Ритмічний та запальний трек піднімає настрій та бойовий дух. Також нагадує, що Україну боронять не тільки чоловіки, а й відчайдушні, надзвичайні жінки – справжні козачки.

"Це одна з тих пісень, якою я задоволена на всі 100%. Мені подобається ця синергія відсилки на історичні події, покладена на реальні часи, і сучасного саунду. Вважаю, що ця робота стане народним хітом. Це пісня про нашу перемогу, а вона буде, я в цьому впевнена!" — прокоментувала трек українська співачка Анна Трінчер.

Читайте також: Анна Трінчер відірвалася з подружкою під Rihanna, ледь не виваливши двері

"Я підтримую музичні й благодійні ініціативи, які зараз допомагають нашим козакам і козачкам, бо моя зброя як артиста – це пісня! У синглі "Який ти козак" ми об’єднали сучасний EDM та народні мотиви, що в крові кожного українця і які зараз лунають на весь світ. Я б хотів, щоб під цей трек у кожного з нас активувалось наше козацьке коріння й ще більше спалахнув бойовий дух. Кожен день ми повинні показувати світовій спільноті нашу силу й мужність й наближати перемогу. Саме таким інструментом для мене стала ця пісня", — розповів український співак і музичний продюсер POSITIFF.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 456


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook