лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Настя Каменських розплакалась в прямому ефірі, презентуючи нову пісню

Настя Каменських розплакалась в прямому ефірі, презентуючи нову пісню
Відомі українські артисти об'єдналися у патріотичній музичній роботі "Мі з України".

Сьогодні, 23 червня, відбулась прем’єра патріотичного хіта "Ми з України", в якому телеканал "Україна" об’єднав найпопулярніших артистів нашої держави. У прямому ефірі програми "Ранок з Україною" співачка NK | Настя Каменських розплакалась, розповідаючи про створення майбутнього хіта.



Пісня незламності нашого народу "Ми з України" покликана висловити підтримку й пошану згуртованості та бойовому духу нашого народу у цій жорстокій війні. Всі ми, як один, виборюємо свободу і європейське майбутнє України.

"Ця пісня дуже сильна, сповнена надзвичайної енергії. Я дуже пишаюся тим, що я з України і я українка. Ми зараз відчуваємо величезний біль, у нас всередині діра, яку просто неможливо заповнити. Але як артист я не можу розклеїтися, наша місія єдина – бути голосом, бути рупором у всьому світі, щоб нам допомагали і про нас не забували. І безумовно, підтримувати всіх українців, щоб ми вірили в нашу перемогу, ми до неї зовсім скоро обов’язково прийдемо!" — зазначила Каменських.

За словами артистки, коли вона побачила відеокліп та почула пісню "Ми з України", у неї по тілу пробігли мурашки, а на очах виступили сльози. Дуже приємно, каже Настя, що наші пісні українською мовою чують по всьому світу і захоплюються тим, як ми боремося за нашу свободу та за мирне небо над головою.

"Нас чують! Українська мова – це зараз символ суперсили. У кожному куточку світу, де я була, мені кажуть: "Ми б не змогли так боротися. Ви – найсильніша нація в світі, ви неймовірні". Ми сила, ми єдність. Дуже багато людей хочуть допомагати, запитують, що вони можуть зробити. Тому ми з нашими артистами намагаємося створити якомога більше, пускаємо такі стріли музики, щоб про нас не забували, щоб війна не стала буденністю. Я пишаюся нашими волонтерами, ЗСУ, Президентом, нашими людьми. Хочу вам вкотре сказати: "Дякую!" — висловила артистка.

Читайте також: Настя Каменських крізь сльози розповіла, як війна перевернула її життя

Зазначимо, для запису пісні "Мі з України" об'єдналися українські знамениті артисти, серед яких: Оля Полякова, Михайло Хома (DZIDZIO), Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Фагот, Юлія Саніна (гурт "The HARDKISS"), MÉLOVIN, Оля Цибульська, ALEKSEEV, NK | Настя Каменських, Злата Огнєвіч, Олександра Заріцька (гурт "КАЗКА"), Сергій Бабкін, Артем Пивоваров, Муаяд Абдельрахім (переможець проєкту "Співають всі!"), а також ведучі каналу "Україна" Володимир Остапчук і Олексій Суханов.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 891


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook