лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Неймовірно смачні: 3 рецепти бургерів на мангалі, які можуть замінити шашлик

Наближається літо – тепла пора, коли так хочеться разом з друзями посмажити м'ясо на природі. Однак шашлик, який є популярною стравою на відпочинку просто неба, може стати не найкращим вибором.

Зокрема, якщо в компанії є діти, то далеко не всім з них смакує ця страва, зазначає 24 Канал. На додачу приготування шашлику – доволі кропіткий процес, адже кожен шматочок м'яса потрібно нанизувати на шампури, відтак бруднити руки, що досить незручно на природі. Крім цього, є великий ризик, що страва добре не просмажиться або ж навпаки пересушиться.



Якщо вам хочеться змінити традиційний формат виїздів на природу, то саме час це зробити. Пропонуємо урізноманітнити меню та поласувати апетитними бургерами з яловичою котлетою, які стануть чудовою альтернативою шашлику.

Бургер – це універсальна страва, яка сподобається не тільки дорослим, а й дітям. Поєднання соковитої котлети з яловичини, ніжного сиру та свіжої булочки робить таке частування не лише смачним, а й дуже поживним. Посмакувавши бургером, ви отримаєте енергію на довгий час.

На додачу готувати таку страву доволі просто. Пропонуємо вам кілька лайфхаків, які допоможуть зробити неперевершені бургери, які посмакують кожному.

Зробіть булочки хрусткими. Для цього достатньо трохи підрум'янити їх на решітці мангала.
Змастіть обидві половини булочки соусом зсередини. Завдяки цьому смак хліба у поєднанні з м'ясом стане ще яскравішим та насиченішим.
Оберіть правильну котлету, адже саме вона – "серце" гамбургера. Чудовим варіантом стануть готові вироби, створені спеціально для цієї страви.

Але треба на 100% бути впевненим у якості та безпечності продукту та обирати товари лише від надійних виробників. Зокрема, радимо звернути увагу на котлети для бургерів від ТМ Skott Smeat. Це якісний продукт, який порадує насиченим смаком фермерської яловичини. Купуючи продукцію від Skott Smeat, ви можете навіть не сумніватися, що отримаєте найсвіжіші та найкращі котлети.

Ніколи не проколюйте котлету під час приготування, адже через це вона може втратити свою соковитість, а смакові якості суттєво знизяться. Тому краще відкласти виделку і перевертати котлети за допомогою плоскої лопатки.

За 30 секунд до готовності викладіть на котлету сир, аби він розплавився. Такий крок додасть вашому бургеру неперевершеного смаку.

Стежте за тим, аби не пересушити котлети. Їх краще недосмажити, аніж перетримати на вогні. Адже у результаті м'ясо може стати сухим та жорстким. Їсти таку страву не смачно.

Зауважимо, що з готовими котлетами від Skott Smeat вам вдасться створити неймовірно апетитні бургери дуже швидко і без особливих зусиль. У лінійці бренду є як охолоджені котлети – для тих, хто планує найближчим часом приготувати цю популярну страву, так і заморожені, що стануть у пригоді тим, хто полюбляє купувати "про запас".

Причому останні не потрібно розморожувати – достатньо дістати з упаковки та відправити на вогонь. Не менш просто і знайти цю продукцію, адже асортимент бренду представлений у мережах МЕТРО, АТБ, Ашан, Варус, Велика Кишеня та М'ясомаркет.

Великою перевагою продукції бренду Skott Smeat є й те, що спосіб приготування не впливає на смак. Котлети можна смажити на решітці мангала чи барбекю, на прижимному грилі, сковорідці-гриль чи навіть на звичайній пательні – вони вийдуть однаково смачними та довершеними. Ба більше, за потреби котлети можуть стати чудовою самостійною стравою.

Переконайтесь у перевагах котлет Skott Smeat самі, приготувавши соковиті бургери, які чудово доповнять ваш обід на природі. Пропонуємо 3 варіанти рецептів страви, зокрема, класичний та з оригінальними інгредієнтами.

Класичний бургер з огірками

Час: 20 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

– 6 котлет для бургера Skott Smeat;
– 6 булочок з кунжутом;
– 6 квашених огірків;
– 1 синя цибуля;
– 6 скибок плавленого сиру чедер;
– 100 грамів листя салату;
– гірчиця до смаку;
– кетчуп до смаку;
– майонез до смаку.

Приготування:

Нарізаємо огірки та цибулю кільцями.
Розрізаємо булочку навпіл та обсмажуємо її на решітці до скоринки.
Змащуємо низ булочки гірчицею, викладаємо листя салату.
Обсмажуємо котлети для бургера з обох сторін 2,5 – 4 хвилини. За 30 секунд до готовності кладемо зверху скибочку сиру.
Викладаємо на салат котлету із сиром. Доповнюємо все соусами, нарізаними огірками, цибулею та накриваємо булочкою.

Бургер з яблуками і сирним соусом

Час: 20 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

– 6 котлет для бургера Skott Smeat;
– 6 булочок з кунжутом;
– 2 кислих яблука;
– 6 скибок плавленого сиру чедер;
– 100 грамів листя салату;
– гірчиця до смаку;
– сирний соус до смаку.

Приготування:

Нарізаємо яблука кільцями. За бажанням їх можна закарамелізувати на решітці з цукром.
Розрізаємо булочку навпіл та підсмажуємо її на решітці до скоринки.
Викладаємо на нижню частину булочки гірчицю, салатне листя, яблука.
Обсмажуємо котлети для бургера з обох сторін 2,5 – 4 хвилини. За 30 секунд до готовності викладаємо на них скибочки сиру.
Гарячу котлету з сиром додаємо до бургера, присмачуємо сирним соусом та накриваємо булочкою.

Бургер з квашеною капустою

Час: 20 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

– 6 котлет для бургера Skott Smeat;
– 6 булочок з кунжутом;
– 300 грамів квашеної капусти;
– 1 синя цибуля;
– 6 скибок плавленого сиру чедер;
– 100 грамів листя салату;
– гірчиця до смаку.

Приготування:

Нарізаємо цибулю кільцями.
Розрізаємо булочку навпіл та обсмажуємо її на решітці до скоринки. Викладаємо на низ булочки листя салату.
Обсмажуємо котлети для бургера з обох сторін 2,5 – 4 хвилини. Коли страві залишилось готуватись 30 секунд, ставимо на неї скибочки сиру
Готову котлету із сиром додаємо до бургера, доповнюємо квашеною капустою, цибулею та гірчицею. За бажанням можна також додати мариновані огірки.
Накриваємо начинку булочкою – і бургер готовий.

Читайте також: Всього два інгредієнти: готуємо неймовірний обід – шашлик із картоплі та сосисок

Отже, щоб приготувати справді соковитий бургер, який здивує своїм смаком, достатньо котлет Skott Smeat. А ідеальним доповненням страви стануть овочі та соуси, приготовані власноруч. Як це зробити – дивіться у покрокових рецептах від Skott Smeat.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: smacnonews.24tv.ua  Переглядів: 190


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook