лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Весняний смак: салат з червоною квасолею від Євгена Клопотенка

Я вже помітив провокації в коментарях своїх соцмережах про черемшу. І хоча я обожнюю цікаві продукти, Червону книгу України ми всі зобов’язані поважати, а тому – ніякої черемші, панове. Так, якщо ви не знали, ведмежий часник в Україні та кількох сусідніх країнах надто рідкісний, а тому рвати, продавати і, відповідно, готувати його категорично заборонено.

На щастя, світ клином на черемші не зійшовся, і я можу придумати цілу купу класних весняних салатів без участі червонокнижних рослин. Тим паче, що будь-яку зелень можна поєднувати і несезонними продуктами. От візьміть, наприклад, консервовану квасолю. Скоро літо, зимові запаси збувати кудись треба, то чому б не готувати з них салати? Та й взагалі, їсти більше бобових протягом усього року – дуже круте рішення. Це може бути легкий салат із білою квасолею, цибулею та горіхами, чи дуже сезонний, як цей, із купою зелені.



Поєднання зелені та квасолі

Консервована квасоля, як і більшість бобових, досить ситний продукт. Саме тому, наприклад, у чилі кон карне разом з м’ясом вона може здаватися важкою. Однак зелень полегшує буквально всі продукти, з якими комбінується. Тому салати з консервованою квасолею і зеленю стають чудовим рішенням, поживнимі легким водночас.

Чому взагалі потрібно думати над поєднанням квасолі із чимось? Бо вона корисна. Це чудове джерело рослинного білку, а поживні речовини в ній можуть знизити ризики низки хронічних захворювань. У поєднанні з усіма корисними властивостями зелені, цей салат стає таким собі весняним суперфудом із чудовим смаком.

Інгредієнти

200 г консервованої червоної квасолі
4 помідори чері
в'язка петрушки
в'язка кропу
пару зелених цибулин
1 ст. л. соєвого соусу
олія за смаком

Салат з червоною квасолею: покроковий рецепт

Крок 1

Візьміть 200 г консервованої квасолі, вимийте її та складіть у салатну миску.

Крок 2

Розріжте навпіл 4 помідори чері. Промийте по невеликій в’язці петрушки та кропу, пару зелених цибулин за смаком. Наріжте зелень і додайте до квасолі разом із помідорами.

Крок 3

Читайте також: Готуємо салат з сухариками та квасолею

Заправте салат 1 ст. л. соєвого соусу і приблизно такою ж кількістю олії. Перемішайте та подавайте.

Готувати – це просто!
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 455


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook