лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

З ягідним посмаком: м’ясний рулет від Євгена Клопотенка

Ідея такого рулету у мене з’явилася, коли я розробляв меню для одного ресторану. Потрібно було створити щось оригінальне для великої компанії. Я вирішив, що м’ясний рулет в такому випадку – ідеальний варіант. Але щоб він вийшов не нудним, оригінальним і наповненим смаком, крім звичних спецій я додав до м’яса ягоди кизилу і чорнобривці. Вийшло просто божевільне поєднання смаків і чудовий аромат. Обов’язково спробуйте приготувати такий рулет. Пам’ятайте, що тут можна експериментувати – використовувати різні ягоди, наприклад айву, малину або смородину. У не сезон ви можете використовувати заморожені ягоди і сухі квіти чорнобривців.



Інгредієнти

600 г яловичини (ошийок)
2 гілочки розмарину
3 зубчики часнику
150 г ягід кизила
1 ст.л. оливкової олії
3-4 дрібки чорнобривців
сіль і перець за смаком

М'ясний рулет у духовці: покроковий рецепт

Крок 1

600 г ошийка зачистіть від плівок та розріжте таким чином, щоб він мав пласку форму. Відбийте м'ясо, виклавши на дощечку. Розчавіть молоточком чи ножем 3 зубчики часнику. Увімнкіть духовку розігріватися до 180°С.

Крок 2

2 гілочки розмарину протягніть через м'ясо. Рівномірно розподіліть по шматку яловичини 3 зубчики часнику. Посоліть і поперечіть до смаку.

Крок 3

Розчавіть руками 150 г кизилу і додайте його зверху на м'ясо разом із 4 дрібками пелюсток чорнобривців. Закрутіть м'ясо в рулет і скріпіть кулінарною ниткою або зубочистками.

Крок 4

Перекладіть рулет у застелену пергаментним папером форму для запікання та полийте столовою ложкою оливкової олії. Поставте страву випікатися в розігріту духовку на 20-25 хвилин. Важливо не пересушити м'ясо, всередині воно повинно залишатися соковитим і злегка рожевим.

Крок 5

Читайте також: Готуємо яскравий рулет «Райдужний»

Такий рулет ідеально подавати з вишневим або гострим соусом. На гарнір раджу приготувати картопляне пюре або запечені овочі.

Готувати - це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 494


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook