лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Достатньо буде одного руху: як варити яйця, аби вони легко чистилися

Варені яйця з'являються у багатьох рецептах. У їх приготуванні немає ніяких труднощів, але їх очищення може перетворитися на справжню проблему.

Інколи очищення варених яєць перетворюється на справжню мороку. Шкаралупа неначе приклеюється до білка, і акуратно її зняти просто не виходить.



Аби ця проблема більше вас не турбувала, надалі варто користуватися дуже простими лайфхаками.

Якщо у вас під рукою є лимон – тоді про проблему з очищенням яєць можете забути. Просто покладіть кілька скибочок у воду, в якій варяться яйця, і оцініть результат.

Цей спосіб можна застосувати до абсолютно усіх видів варених яєць: зварених на круто, з рідким жовтком та навіть для яєць-пашот (лимонна кислота сприятиме кращому "схопленню" білка та не дасть йому розтектися).

Що стосується шкаралупи, то лимонна кислота робить її твердішою, завдяки чому подальше очищення вареного яйця потребуватиме одного-двох рухів.

Читайте також: Три незвичайні й натуральні способи пофарбувати яйця на Великдень

Якщо лимона немає, можна застосувати ще один інгредієнт, який точно є на всіх кухнях – оцет. Потрібно додати в окріп лише кілька крапель, але в такому випадку варто бути готовим, що кухню може наповнити неприємний запах.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: smacnonews.24tv.ua  Переглядів: 1 086


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook