лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Соковитий т ушкований хек з овочами і томатним соусом від Євгена Клопотенка

Чи можна приготувати смачну печеню з риби лише з кількох інгредієнтів? Так! Наш рецепт поєднує філе ніжного хека з картоплею та овочами для швидкого, легкого та неймовірно смачного рибного рагу! Це чудовий варіант для повсякденної вечері чи сімейного обіду вихідного дня.

Тушкована риба з овочами має яскравий овочевий смак, апетитний томатний колір та пряний аромат завдяки тому, що у процесі ми додаємо заправку «Томатна з болгарським перцем» Торчин. Утворюється дуже смачний соус, що огортає шматочки білої риби та картоплю. Коли ви скуштуєте, то точно додасте цю страву у колекцію ваших улюблених.



Як підготувати продукти для страви?

Якщо у вас заморожений хек, тоді заздалегідь перекладіть рибу з морозильної камери у холодильник. Найкраще зробити це ще звечора. Та якщо часу у вас обмаль, викладіть філе хека у герметичний пакет, покладіть в миску та залийте холодною водою. Періодично замінюйте воду в мисці на більш холодну, таким чином воно розморозиться дуже швидко.

Інгредієнти

500 г філе хека
3-4 картоплини (в залежності від розміру)
1 цибуля
1 морква
240 г заправки «Томатна з болгарським перцем» Торчин
50 г вершкового масла
250 мл води (або рибного бульйону)
сіль та перець до смаку

Печеня з рибою: покроковий рецепт

Крок 1

Підготуйте всі інгредієнти для приготування смачної печені з рибою. Якщо використовуєте заморожену рибу, заздалегідь її розморозьте.

Крок 2

Очистьте цибулину та наріжте дрібним кубиком. Морквину також очистьте і наріжте напівкільцями. Філе хека, 500 г, наріжте великими поперечними шматочками.

Крок 3

Картоплю очистьте та наріжте середнім кубиком. Нам знадобиться 3-4 картоплини, в залежності від розміру.

Крок 4

У каструлю з тефлоновим покриттям викладіть 50 г вершкового масла, розтопіть та додайте спочатку рибу. Підсмажте 2 хвилини. Додайте цибулю.

Крок 5

Додайте у каструлю до риби та цибулі моркву. Перемішайте та смажте ще кілька хвилин.

Крок 6

Додайте у каструлю нарізану картоплю та влийте 250 мл води або рибного бульйону. Накрийте кришкою і варіть на середньому вогні 20-25 хвилин після закипання, до готовності картоплі.

ЧИтайте також: На святковий стіл: ніжний хек у томатному соусі

Крок 7

Покладіть у каструлю 240 г заправки «Томатна з болгарським перцем» Торчин. Перемішайте, скуштуйте та додайте за потреби сіль та перець. Тушкуйте все разом на повільному вогні ще 15 хвилин.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 121


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook