лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Готуємо котлети з броколі

Готуємо котлети з броколі
Броколі можна їсти, просто відваривши, можна приготувати суп, а можна зробити з неї смачні котлетки.

Не всі люблять броколі, хоч вона дуже корисна. Але ви можете зробити з неї смачні котлети. У поєднанні із сиром і спеціями — це може стати як основною стравою, так і гарніром.



Котлети з броколі

Інгредієнти:

заморожена або свіжа броколі — 450 г;
два зубки часнику;
твердий сир — 100 г;
два яйця;
борошно — 4 ст. л.;
кріп, олія, сметана, сіль, чорний мелений перець.

Спочатку підготуйте броколі. Якщо вона заморожена, то дайте їй розтанути, а потім відваріть в окропі буквально кілька хвилин після того, як вода знову закипить.

Якщо броколі у вас свіжа, то відваріть її в підсоленій воді буквально три хвилини, а потім облийте крижаною водою, щоб вона зберегла колір. Подрібніть капусту в блендері.

Часник пропустіть через прес, твердий сир натріть на середній тертці. Яйця збийте вінчиком і додайте до крихти з броколі. Перемішайте. Вмішайте тертий сир, борошно та половину часнику.

Розігрійте олію і викладайте котлетки столовою ложкою. Смажте до появи золотистої скоринки з обох боків.

До таких котлет відмінно підійде сметанний соус. Також сметану ви можете замінити на несолодкий йогурт на зразок грецького. Просто додайте в йогурт часник, пропущений через прес, подрібнений кріп і посоліть. Цей же соус відмінно підходить до домашньої шаурми, або будь-яких інших страв на ваш смак.

Читайте також: Мексиканська запіканка з м’ясом та овочами

Також овочеві котлети можна приготувати зі звичайної білокачанної капусти. Це вийде пісне блюдо, що дуже актуально для тих, хто дотримується посту, або вегетаріанської дієти.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 228


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook