лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт кремзликів по-гуцульськи

Рецепт кремзликів по-гуцульськи
Кремзлики — це закарпатські картопляні оладки.

Але в гуцульському варіанті, який пропонують на UkraineFood, їх з'єднують зі свинячими відбивними та подають як повноцінну другу страву. Так чи інакше, виходить оригінальна страва з регіональним колоритом.



Кремзлики по-гуцульськи

Iнгредiєнти

картопля — 1 кг;
свинина-700 г;
цибуля ріпчаста — 4;
часник — 4 зубчики;
яйце — 1;
борошно — 50 г;
сметана — 2 ст. л.;
зелень;
сіль, перець

Приготування кремзликів починається з натирання на дрібній тертці очищеної картоплі. Подрібнюємо та видавлюємо часник, відправляємо до картоплі в миску. Одна цибулину очищаємо і дрібно нарізаємо, додаємо туди, як і сметану, яйце, сіль перець. Все перемішуємо.

Формуємо картопляні котлетки, обсмажуємо на сковороді в олії до готовності з двох боків. Викладаємо на паперову серветку, щоб стiк зайвий жир.

Далі свинина. Розділяємо на скибки в 1-2 см завтовшки, злегка відбиваємо, натираємо сіллю та перцем. Обсмажуємо з двох сторін до готовності і теж викладаємо на серветку, щоб видалити надлишковий жир.

Тепер – загальна фаза. Нарізаємо півкільцями цибулю, обсмажуємо до золотистого відтінку. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Розкладаємо страву в горщики: спочатку драники, на них — м'ясо, потім — сметану, зверху — обсмажену цибулю. Посипаємо червоним меленим перцем і відправляємо до духовки на 20 хвилин. Якщо м'ясо виходить сухуватим – на фініші додаємо сметану.

Читайте також: Рецепт апетитної шурпи з баклажанами

Перед подачею кремзлики зі свининою посипаємо зеленню.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 695


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook