лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Соковиті та смачні: млинці з куркою та грибами від Євгена Клопотенка

Насмажити млинців – завжди хороша ідея, бо це може бути й прекрасний сніданок, і ніжний десерт, і повноцінна основна страва, в залежності від начинок. Тому готуйте млинці не лише на Масляну, але й увесь рік, бо навіщо ж позбавляти себе такої смакоти. До того ж я детально розповів вам, як приготувати млинці, щоб вони були ідеально смачними та ніжними. Тому вдруге повторюватися вже не буду, просто візьміть той рецепт млинців за основу.

Сьогодні я розкажу вам про начинку з курки та грибів. Це поєднання зовсім не нове, але стара добра класика ще ніколи не підводила, бо це просто смачно, правда ж? Я використовував звичайнісінькі печериці та куряче філе, але ви можете трохи поекспериментувати та взяти гливи, опеньки, білі, ерінги чи навіть шиїтаке. Замість філе також можна взяти м’ясо стегна чи гомілки, це теж буде дуже смачно. Головне спочатку обсмажити м’ясо, а вже потім подрібнити, так начинка для млинців буде більш соковитою. Я впевнений, що такі млинці з куркою та грибами вкотре доведуть вам, що прості рецепти – це завжди смачно!



Інгредієнти

4 млинці (з цільнозернового борошна)
200 г курячого філе
150 г печериць
100 г міксу салатів
1 ст. л. оливкової олії (для смаження)
дрібка гострого перцю
сіль та перець до смаку

Млинці з куркою і грибами: покроковий рецепт

Крок 1

Спочатку приготуйте млинці з цільнозернового борошна за моїм рецептом, посилання я залишив для вас вище.

Крок 2

Очистьте куряче філе від плівок та жиру, нам знадобиться 200 г м’яса. Викладіть шматок у миску, додайте дрібку гострого перцю, сіль та чорний перець до смаку, добре обітріть з усіх боків.

Крок 3

Розігрійте пательню з 1 ст. л. оливкової олії, обсмажте м'ясо до золотавої скоринки з обох боків, це приблизно 15 хвилин. Поріжте куряче філе на невеликі шматочки.

Крок 4

Ретельно помийте 150 г печериць та поріжте середніми кубиками. Обсмажте на пательні з 1 ст. л. оливкової олії, доки з грибів не випарується волога.

Крок 5

Помийте 100 г міксу салатів та викладіть на паперові рушники, аби листочки просохли.

Читайте також: Ідеальне поєднання: млинці з куркою в томатному соусі

Крок 6

Складіть млинець вчетверо, покладіть всередину шматочки курки, гриби та листя салату. Або загорніть начинку в млинець будь-яким зручним для вас способом.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 287


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook