лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Бургер з кімчі: буде гостро, соковито та неймовірно смачно

Що було першим курка чи яйце? Це ми так тонко підводимо вас до теми, що найголовніше в бургері: котлета, булочка чи соус? Поки ви думаєте, ми розкажемо свою версію. Бургер – це наче пазл, де кожен компонент повинен доповнювати один одного і лише тоді результат нас вразить. Досягти цього нескладно, варто один раз приготувати, щоб зрозуміти – домашні бургери можуть бути такими, як в ресторані: з м’якенькою булочкою, соковитою котлетою, хрумким наповнення та соусом, який збагачує смак і робить його глибоким. Наш рецепт для тих, хто обожнює гостреньке. Точніше – пекуче і вибухове. Тому рецепт кімчі вам зараз дуже потрібен. Його ми будемо викладати на котлетку, а кількість регулюйте до свого смаку. Ох, що ж на вас чекає!

Секрет приготування ідеальної котлети

Соковита котлета – це легко, якщо знати деякі секрети. Найперше – нам потрібен якісний свіжий яловичий фарш. Зробіть його самі чи придбайте у надійних постачальників. Заморожений не підійде, бо при розморожуванні втратить частку своєї рідини і це вплине на соковитість. Тому ще раз – свіженький, однорідний фарш без хрящів. Посоліть його сіллю дрібного помелу, бо вона швидше розтане і добре розійдеться по всій масі. Далі добряче відбийте його і сформуйте котлетки за розміром вашої булочки і завтовшки приблизно 1,5 см.

{banner_newes}

За бажанням придбайте спеціальні преси для котлет. З ними простіше зробити її ідеальної форми. Кожну викладайте на пергаментний папір, бо потім нам треба їх підморозити. Якщо вам потрібен бургер тут і зараз, все одно перекладіть котлетики в морозильну камеру, хоча б на 20 хвилин. В ідеалі – на 30-40 хвилин. З обсмаженням не перестарайтеся, щоб котлета не вийшла суха. Перекладіть на тарілку і обов’язково дайте їй трохи часу відпочити, бо в процесі приготування всі соки зібралися всередині, тепер потрібно, щоб вони розійшлися по всій котлеті.

Ось і все, один раз приготуєте, а потім, ми впевнені, не будете заглядати в наші підказки, бо вже наб’єте руку.


Інгредієнти

Для бургера:
300 г яловичого фаршу 
3 булочки для бургера 
6 смужок бекону 
150 г кімчі
3 скибочки сиру чедер 
3 дрібки насіння льону 
1 ст. л. соняшникової олії для змащення котлет

Для соусу: 
100 г домашнього майонезу 
100 г кетчупу 
20 мл соєвого соусу 
20 мл устричного соусу 

Бургер з кімчі: покроковий рецепт

Крок 1

Зробіть соус. В миску перекладіть 100 г домашнього майонезу, 100 г кетчупу, влийте 20 мл соєвого соусу та 20 мл устричного. Перемішайте добре віничком, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.

Крок 2

Приготуйте котлету. Викладіть 300 г яловичого фаршу в миску, посоліть, перемішайте та відбийте. Сформуйте три котлети по розміру булочки, покладіть їх на пергаментний папір і одразу в морозильну камеру на 20 хвилин.

Крок 3

Після цього розігрійте пательню-гриль, змастіть котлети олією за допомогою кулінарного пензлика та смажте по кілька хвилин з кожного боку. Потім залиште відпочивати трохи.

Крок 4

Булочки розріжте навпіл та обсмажте на сухій пательні-гриль розрізами вниз. Далі підрум'яньте 6 смужок бекону.

Читайте також: Хрумка, гостра і соковита: рецепт кімчі від Євгена Клопотенка

Крок 5

Сформуйте бургери: нижню булочку змастіть соусом, зверху викладіть кімчі. Ми використали 150 г, а ви додавайте до свого смаку. Потім котлету та скибку сиру, 2 слайси бекону, посипте насінням льону та це раз додайте соус. Накрийте другою половинкою булочки та їжте одразу.

Готувати – це просто!
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 317


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook