лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт пасти з консервованої квасолі: легка закуска за 15 хвилин

Цей рецепт пасти з консервованої квасолі надзвичайно простий та не потребує великих зусиль. Однак, це чудова насичена смаками закуска, яка завжди буде доречною на столі. Вам потрібна лише консервована біла квасоля та кілька інших інгредієнтів, які, ймовірніше за все, вже є на вашій кухні. Секретним інгредієнтом, який робить пасту з білих бобів шовковистою і кремовою, є проста олія. Може, це і прозвучить дивно, але саме олія додатково надає страві приємної м’якості в текстурі, яка просто тане у роті.

Чому варто приготувати пасту з консервованої квасолі?

Нам подобається цей простий рецепт пасти з білої квасолі ще й тому, що це як чисте полотно – можна додавати інгредієнти та змінювати смак закуски будь-як. Окрім часнику та лимонного соку, які ми додаємо під час приготування, можна заправити пасту травами. Якщо обрати свіжі трави, це зробить смак яскравішим. Можна подрібнити та перебити у ступці базилік, петрушки, кріп, зелену цибулю, м’яту чи будь-які інші трави та змішати з пастою або посипати готову закуску. Так само добре смакуватиме із вашими улюбленими сушеними травами.



Універсальність пасти з квасолі ще й у тому, що подавати її можна по-різному, і кожен варіант по-своєму чудовий. Якщо ви хочете підкреслити ніжний смак закуски, подавайте її зі свіжим хлібом, на який її легко намастити. Якщо ж хочете додати трохи користі – зробіть палички зі свіжої моркви та стебел селери, їх можна занурювати у квасолю та смакувати все разом. Ну і, звісно, найбільш популярні варіанти – це підсушеній на сухій пательні багет або кукурудзяні тортильї. Обирайте свій варіант та насолоджуйтеся!

Інгредієнти

500 г білої консервованої квасолі (1 банка)
1 зубчик часнику
1 ст. л. соку лимона
1 дрібка зіри
1 дрібка кунжуту
3 ст. л. оливкової олії
сіль та перець до смаку
багет для подачі

Рецепт пасти з консервованої квасолі: легка закуска за 15 хвилин: Покроковий рецепт

Крок 1

Відкрийте банку консервованої білої квасолі та злийте рідину. Перекладіть квасолю у чашу блендера. Якщо немає блендера, можна скористатися товкачиком та віничком, перетерти масу через сито, але в такому разі паста з квасолі не буде мати такої однорідної структури.

Крок 2

До консервованої квасолі додайте інші інгредієнти пасти: 1 зубчик часнику, 1 ст. л. соку лимона, 1 дрібку зіри, 3 ст. л. оливкової олії. Посоліть та поперчіть до смаку.

Читайте також: Смачний обід з консервів: рецепт наваристого супу з квасолі

Крок 3

Перебийте масу за допомогою занурювального блендера в однорідну пасту. Перекладіть готову пасту у мисочку, посипте кунжутом та скопіть оливковою олією. Подавайте з багетом.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 436


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook