лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оригінальний тандем: паста з тушкованою капустою

Якщо у вас будуть лише макарони та білокачанна капуста, що приготуєте? Наче все логічно: відварите макарони та потушкуєте капусту. Ми теж так зробили, але вирішили їх з’єднати. І зовсім не пошкодували, бо вийшла проста, але дуже оригінальна страва. Одразу згадалося, що в Італії існує досить популярна паста з сочевицею та з відвареною картоплею. Здається, ніби продукти несумісні, а покуштуєш – і вже не можеш відірватися. Так само буде із пастою з капустою. Крім того, цей рецепт – ще й можливість показати, як зі звичайних та буденних продуктів можна створити щось дійсно цікаве і смачне.

Євген Клопотенко підтримує кулінарну ініціативу ГО «Тарілка». Ця організація збирає і сортує продукти, термін придатності яких підходить до кінця, чи вони просто втратили свій товарний вигляд. Їх надають супермаркети і виробники. Потім ці пакунки безоплатно передають тим, хто потребує. По-перше, так їжа не пропадає, а відтак, зменшується кількість органічних відходів. А по-друге, люди отримують необхідну допомогу. В рамках цієї ініціативи Євген розробив рецепти смачних страв, які можна приготувати зі доступних продуктів. Паста з капустою – саме така.



Поради з приготування макаронів з тушкованою капустою

Беріть щільну білокачанну капусту, тоді вона буде солодшою та соковитішою. Ріжте на тоненьку, але не дуже довгу соломку, щоб було зручно перемішувати з пастою. Ми взяли довгі макарони – спагеті, якщо у вас є у формі ріжок, спіралі, пір’їн чи будь-які інші, сміливо варіть їх.

Інгредієнти

500 г білокачанної капусти 
300 г макаронів (пасти)
3 ст. л. соняшникової олії (+ 1 ст. л. за бажанням в готову страву)
1 цибуля 
сіль до смаку

Паста з тушкованою капустою: покроковий рецепт

Крок 1

Поріжте 500 г білокачанної капусти тоненькою соломкою, а цибулю – кубиком. Розігрійте пательню з 3 ст. л. соняшникової олії та перекладіть у неї овочі. Посоліть та тушкуйте, поки капуста не стане світло-коричневою та м’якою. Ми на це витратили 15 хвилин.

Крок 2

Закип’ятіть воду в каструлі, додайте 300 г пасти, посоліть до смаку та відваріть до стану аль денте, тобто, щоб вона була трішки тверда всередині. Чи прочитайте на пакуванні час варіння і зробіть це на 1 хвилину менше. Потім відкиньте на друшляк, щоб вода добре стекла. Перекладіть на пательню з тушкованою капустою та перемішайте.

Читайте також: Пісна оригінальна паста з сочевицею

Крок 3

Подавайте пасту з капустою теплою та за бажанням полийте ще 1 ст. л. соняшникової олії.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 318


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook