лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Справжнє українське. Рецепт капусняку з пшеницею

Наваристий та густий капусняк з кислинкою від квашеної капусти – те, що треба, щоб добре зігрітися, насититися та отримати справжнє задоволення. Зазвичай, в нього додають пшоно, гречку чи перловку, а ми пропонуємо приготувати із пшеницею. Пружні зерна урізноманітнять текстури в супі. Заінтриговані? Якщо ви не знали, пшениця вариться швидше за бобові і без замочування. Подайте капусняк з хлібом та курячим паштетом або м’якеньким салом чи цибулевим пирогом.

Поради з приготування капусняку з пшеницею

Нам захотілося наваристого та ситного капусняку, тому для бульйону ми обрали свинину. Якщо вам потрібен більш пісна перша страва, використайте курку, індичку чи яловичину. Квашену капусту беріть без моркви, бо ми її будемо окремо додавати у засмажку. Якщо вона у вас порізана довгою соломкою, розріжте на кілька частин, так буде зручніше і готувати капусняк, і потім їсти його.



З пшеницею у вас не буде проблем, її потрібно лише помити та додати в суп. Щоб вона повністю приготувалися достатньо 30 хвилин. Зерна мають залишитися пружними, тому не намагайтеся її розварити, нам це не потрібно.

Інгредієнти

300 г свинини (лопатка чи задня частина)
500 г квашеної капусти
3-4 середні картоплини
1 середня морква
1 середня цибуля
100 г пшениці
2 ст. л. соняшникової олії
2 лаврові листи
2-3 духмяні перці
3-3,5 л води
сіль перець до смаку  

Капусняк з пшеницею: покроковий рецепт

Крок 1


Зачистьте від плівок та зайвого жиру 300 г свинини. Поріжте на шматочки, перекладіть в каструлю, залийте 3-3,5 л води та варіть 20-30 хвилин після закипання.

Крок 2

Помийте до чистої води 100 г пшениці та додайте до м’яса.

Крок 3

Поріжте середнім кубиком цибулю та натріть моркву на крупній тертці. Розігрійте пательню з 2 ст. л. соняшникової олії та обсмажте овочі до м’якості цибулі. Після додайте 500 г квашеної капусти та тушкуйте все разом 10 хвилин.

Крок 4

Очистьте 3-4 картоплини та наріжте однаковим середнім кубиком. Перекладіть її до м’яса та варіть 15 хвилин. А потім засмажку, 2 лаврові листи, 2-3 духмяні перці, посоліть і поперчіть до смаку та варіть ще 5-10 хвилин. Якщо любите більш рідку першу страву, влийте ще води.

Читайте також: Капусняк з квашеної капусти

Крок 5

Зніміть капусняк з вогню, накрийте кришкою та дайте настоятися 10-15 хвилин, щоб всі смаки розійшлися. Подавайте гарячим та за бажанням посипте зеленню.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 449


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook