лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Що приготувати з гуманітарної допомоги: паста аліо-оліо

Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко підготував простий рецепт вечері за лічені хвилини, яку ви можете приготувати з простих інгредієнтів, які доступні кожному українцю.

Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився з читачами рецептами, які можна приготувати з продуктів, які потрапляють до нас із гуманітарною допомогою. Найпростіше – зробити смачну пасту. Ця паста за 10 – 15 хвилин – чудовий варіант для швидкого обіду чи вечері.

Аліо-оліо – класична страва італійської кухні. Її готують буквально за кілька хвилин, а серед інгредієнтів всього оливкова олія, часник та улюблені сушені спеції або свіжа зелень для декору.



Спагеті з соусом з оливкової олії: рецепт

Час: 15 – 20 хвилин;
Порції: 2 – 4

Інгредієнти:

– 100 мілілітрів оливкової олії;
– 5 – 6 зубчиків часнику;
– пластівці чилі або сушений томат;
– сіль.

Приготування:

Відваріть спагеті чи інший вид макаронів згідно з інструкцією на упакуванні, або скористайтеся вже готовими. Закип’ятіть у великій каструлі воду із дрібкою солі та вкиньте пасту, в середньому вона вариться приблизно 6 – 10 хвилин.

Розігрійте сковорідку з оливковою олією. Лезом ножа розчавіть часник та додайте на сковорідку. Якщо є бажання і час, часник можна нарізати тонкими пластинками.

Відварені спагеті процідіть від рідини та перекладіть на сковорідку.

Читайте також: Найсмачніша паста з цибулевим джемом

Посоліть, перемішайте та прогрійте все разом кілька хвилин. За бажанням можна притрусити її пластівцями перцю чилі. Паста аліо оліо готова.

Смачного!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: smachnonews.24tv.ua  Переглядів: 498


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook