лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Готуємо м'ясну підливу до будь-якого гарніру

Готуємо м'ясну підливу до будь-якого гарніру
Підлива, приготовлена зі свининою, куркою, яловичиною або будь-яким іншим м'ясом, — найкраща добавка до макаронів, рису, гречки й інших гарнірів.

Вона також може вживатися як самостійна страва. Підлива виходить ситною, ароматною і в рази покращує смак звичних продуктів.

Підлива зі свининою

Інгредієнти:

свинина — 500 г;
цибуля — 1 шт;
морква — 1 шт.;
вода — 2 скл;
борошно пшеничне — 1 ст. л;
томатна паста — 1 ст. л;
рослинна олія — 30 г;
сіль за смаком;
спеції сухі за смаком.

Спосіб приготування:

Для підливи краще брати свинину з невеликими прожилками жиру. Помити м'ясо, обсушити паперовим рушником, після чого нарізати на невеликі шматочки однакового розміру й обсмажити на сковорідці на сильному вогні до золотавого кольору.



Цибулю почистити, дрібно нарізати і додати до м'яса. Моркву очистити, натерти на великій тертці та додати в сковорідку до м'яса і цибулі. Все разом смажити приблизно п'ять хвилин, помішуючи, після чого налити в скороводу гарячої води або бульйону та тушкувати під кришкою приблизно 20 хвилин, поки м'ясо стане м'яким. Якщо м'ясо "старе", необхідно тушкувати трохи довше.

У склянці холодної води розмішати ложку борошна і додати трохи томатної пасти. Все добре перемішати та вилити в сковороду до м'яса. Додати сіль і сухі спеції. Довести підливу до кипіння постійно помішуючи. Під час нагрівання підлива стане густішою.

Читайте також: Як зробити сиров'ялене м'ясо: корисні поради та 3 перевірених рецепти

Готову підливу подавати гарячою з будь-яким гарніром.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 979


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook