лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Салати з виноградом: 4 рецепта на будь-який смак

Салат з виноградом може містити м'ясо, рибу або сир - ці ягоди добре поєднуються з багатьма продуктами.

Виноград - прекрасна основа для смачних салатів на свято і кожен день. Цей фрукт прекрасно поєднується майже з будь-якими продуктами і додає яскраву нотку в страву. Для салатів краще використовувати солодкі сорти винограду без кісточок, в ідеалі - кишмиш. Замість майонезу страву можна заправити йогуртом або сумішшю сметани з соєвим соусом.



Салат з виноградом і крабовими паличками

Виноград - 100 г.
Крабові палички - 100 г.
Консервована кукурудза - 100 г.
Яйця - 2 шт.
Майонез - 2 ст. л.
Сіль, перець за смаком.

Яйця відварити круто (10 хвилин) і відразу після варіння викласти в холодну воду. Крабові палички нарізати тонкою соломкою, а яйця - кубиком. З кукурудзи злити воду. З'єднати яйця з паличками і кукурудзою. Виноград розрізати навпіл і видалити кісточки, якщо є. Перемішати з іншими інгредієнтами. Заправити майонезом і посолити за смаком.

Салат "Тіффані" з виноградом, куркою і сиром

Курячі грудки - 2 шт.
Виноград - 300 г.
Твердий сир - 200 г.
Курячі яйця - 4 шт.
Волоські горіхи - 0.5 скл.
Майонез - 80 г.
Сметана - 80 г.
Каррі приправа - 1 чайн.л.
Рослинна олія - 3 стол.л.

Курку нарізати уздовж великими шматками. Натерти курку сіллю і приправою каррі. Обсмажити грудки на сковороді на соняшниковій олії 3-4 хвилини з кожного боку. Остудити і дрібно нарізати м'ясо.

Виноград помити і розрізати навпіл. Вийняти кісточки, якщо є. Яйця відварити круто. При можна варінні додати у воду щіпку соди, щоб вони краще чистилися. Яйця і сир натерти на крупній тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковороді і очистити від шкірки. Трохи подрібнити горіхи ножем або качалкою.

Змішати майонез зі сметаною, посолити і поперчити. Додати горіхи і перемішати соус. Викласти салат наступними шарами: курка, яйця, сир, виноград, сир, курка, яйця. Кожен шар змастити соусом і прикрасити салат зверху половинками винограду. Дати салату настоятися мінімум 5 годин в холодильнику.

Салат з виноградом і печінкою

Куряча печінка - 400 г.
Помідори - 3 шт.
Виноград - 100 г.
Листовий салат - 1 пучок.
Оливкова олія - 2 ст. л.
Соняшникова олія для смаження печінки - 1 ст. л.
Мед - 1 ст. л.
Соєвий соус - 1 ч. л.
Борошно - 2 ст. л.

Помідори нарізати тонкими часточками, а печінку невеликими кубиками. Посолити і поперчити печінку. Обваляти в борошні і обсмажити на невеликому вогні на сковороді на соняшниковій олії 10-15 хвилин.

Для заправки змішати оливкову олію з медом і оцтом. Листя салату порвати руками і викласти в тарілку. На салат викласти помідори, виноград, теплу печінку і полити заправкою.

Салат з виноградом і тунцем

Консервований тунець - 200 г.
Яблуко - 1 шт.
Виноград - 100 г.
Зелена цибуля - 5 стебел.
Волоські горіхи - 50 г.
Майонез - 2 ст. л.
Сіль, перець за смаком.

Читайте також: І на сімейну вечерю, і на святковий стіл: теплі салати на будь-який смак

Яблуко очистити і натерти на крупній тертці. Виноград розрізати навпіл. Зелену цибулю дрібно порубати. Горіхи підсушити на гарячій сковороді без масла і порубати ножем. Злити рідину з тунця і розім'яти його виделкою. Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити майонезом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: unian.ua  Переглядів: 824


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook