лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ароматні та рум'яні святкові сирні рулети

Ароматні та рум'яні святкові сирні рулети
Смачна сирна закуска, яка стане вашою візитною карткою. Це блюдо доповнить ваш будь-який салат, який ви приготували на свято. Приємний аромат запеченого сиру в поєднанні з рум'яним пишним тестом не залишить нікого байдужим. І всі ваші гості залишаться задоволені такою чудовою закускою. Хоча не обов'язково чекати якогось свята для того, щоб приготувати це дивовижне блюдо. Отже рецепт приготування святкових сирних рулетиків.

Інгредієнти для приготування святкових сирних рулетів:

Борошно - 3 склянки
Яйце куряче - 1 штука
Сухі дріжджі - 1 пакет
Тепла Вода дистильована - 1 склянку
Цукор - 2 столові ложки
Сир чеддер - 1 склянка натертого сиру
Сир пармезан - 1 / 4 склянки
Масло вершкове - 2 столові ложки
Чорний мелений перець - за смаком
Сіль - 1 чайна ложка або за смаком



Приготування святкових сирних рулетів.

Крок 1: готуємо тісто


В миску, додаємо сухі дріжджі, склянку теплої чистої води і цукор. Перемішуємо столовою ложкою і даємо постояти 5 - 7 хвилин. Далі в миску, додаємо яйце, вершкове масло і 1,5 склянки борошна. Збиваємо вміст міксером, при цьому поступово додаємо решту борошна. Збиваємо до однорідного стану. Після виймаємо тісто в тепле місце, щоб воно піднялося, приблизно 1 год. З прошествием часу обсяг тесту повинен збільшиться в два рази.

Крок 2: готуємо тісто

На стіл, припорошений борошном, викладаємо наше тісто замішуємо його руками в кулю. Потім за допомогою качалки розкачуємо наше тісто в пласт з приблизною товщиною до 1 сантиметра.

Далі дістаємо з холодильника масло, відміряємо 3 столові ложки і перекладаємо їх у маленьку каструлю. Включаємо плиту на середній рівень і розтоплюємо масло, перемішуємо його дерев'яною ложкою до однорідного стану. Потім вимикаємо конфорку і чекаємо приблизно 1 хвилину або навіть менше для того, щоб масло трохи охололо, Далі знову перемішуємо і вливаємо розтоплене масло з каструлі на поверхню розкатаного тіста. І розподіляємо його по всій площі поверхні, для цих цілей можна скористатися спеціальною кухонних пензликом або чайною ложкою.

Тепер приступимо до приготування сирної начинки. Звільняємо сир чеддер від упаковки. І з допомогою терки з великими отворами, натираємо необхідний обсяг. Також точно натирем зовсім трохи сиру пармезан, при цьому заздалегідь відрізаємо скоринку сиру. Далі розподіляємо рівномірно натертий сир за поврехності тесту, злегка посипаючи його чорним меленим перцем. І переходимо до наступного етапу приготування.

Крок 3: формуємо закуску

Після того, як ми підготували наше тісто з начинкою, переходимо до згортання тесту в рулет. Починаємо з того боку, яка довший. І акуратно закручуємо тісто.

Далі гострим ножем розрізаємо рулет на шматочки товщиною приблизно 3 - 4 сантиметри. Таким чином у нас вийшли невеликі сирні рулетики. Після цього можна приступати до випікання.

Крок 4: випікаємо рулетики

У ємність для випікання розкладаємо нарізаний папір для випічки і викладаємо в неї наші невеликі рулетики. Духовку розігріваємо до 200 градусів, форму з рулетиками прибираємо запікатися на 15 - 20 хвилин. Готові пишні, рум'яні рулетики дістаємо з духовки, допомагаючи собі прихватками.

Крок 5: подаємо святкові сирні рулети

Сирні рулети перед подачею можна дістати з паперу і укласти на красиву тарілку для подачі в якості закуски. Або подавати відразу в папері, як доповнення до салатів, замість нарізаного хліба. До цієї страви відмінно підійдуть будь-які соки або вина. Святкові сирні рулетики мають не тільки дуже красивий і апетитний вигляд, але також чудовий смак, ніжну і хрустку текстуру.

Приємного апетиту!

Поради:

- Спеції для цієї страви можна використовувати будь-які, які вам більше подобаються.

- В начинку можна додавати будь-які інші види сирів.

- Для того, щоб розвести дріжджі вода повинна бути тепла, не більше 30 - 35 градусів, інакше дріжджі можуть просто загинути.

Читайте також: Сирні палички з листкового тіста - смачна закуска до святкового столу

- Для того, щоб тісто не прилипало до рук і інвентарю, використовуйте борошно.

- За 5 хвилин до готовності сирні рулетики можна посипати кунжутом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: cookery.com.ua  Переглядів: 1 138


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook