лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Найсмачніший Королівський торт без борошна

Простий рецепт найсмачнішого королівського торта. Без грама борошна! Варто вам одного разу скуштувати неймовірний королівський торт – і ви назавжди станете прихильником смачного десерту. Це приголомшливо – корисні горіхи, ніжний корж-безе і легкий крем з какао!

Підготовка
40 хв
Приготування
25 хв
Загальний час
1 год 5 хв



Коржі:

10 білків
250 гр цукрової пудри
400 гр волоських горіхів
25 гр крохмалю

Крем:

10 жовтків
160 гр цукрової пудри
2 ст. л. какао
100 мл молока
200 гр вершкового масла
30 мл рому або коньяку

Білки (максимально свіжі) змішаємо з цукровою пудрою і зіб’ємо міксером до стійких піків. Акуратно введемо лопаткою крохмаль, перемішуючи в одному напрямку.

Обережно порціями введемо у білкову масу смажені горіхи. Радимо горіхи для торта не подрібнювати, так корж буде красивішим. Смак королівського торту буде приємнішим, якщо горіхі злегка підсушити на сухій сковороді.

На широке плоске деко, застелене пергаментом, викладаємо тісто і обережно розрівняємо лопаткою рівномірним шаром. Випікаємо у розігрітій духовці до 180°С протягом 20-25 хвилин. Готовність коржа побачимо за приємним карамельним кольором.

Готовий корж потрібно відокремлювати від пергаменту лопаткою майже відразу після випічки, поки він гарячий. Розрізаємо корж для королівського торта на 2-3 частини.

Вершкове масло викладаємо з холодильника для розм’якшення.

Збиваємо жовтки з цукровою пудрою, потім обережно вливаємо до них молоко і перемішуємо. На водяній бані при постійному помішуванні доводимо до закипання, але не варимо. Даємо суміші охолонути.

В остиглий крем додаємо вершкове масло, какао-порошок – бажано через сито, щоб не було грудок, і коньяк. Суміш збиваємо міксером та отримуємо смачний густий крем.

Промазуємо кремом кожен шар коржа.

Поверхню торта зверху змащуємо кремом і посипаємо крихтами, що залишилися після нарізки коржа. Прикрашаємо торт горіхами, тертим шоколадом, білою кокосовою стружкою.

Читайте також: Бісквітний пиріг зі сметанним кремом

Якщо наш рецепт королівського торта сподобався, скоріше поділіться ним з вашими друзями!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: fayni-recepty.com.ua  Переглядів: 868


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook