лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Надя Дорофєєва поділилася своєю "місією" заради перемоги України

Надя Дорофєєва поділилася своєю "місією" заради перемоги України
Надя Дорофєєва не перестає робити свою роботу.

Талановита та успішна співачка, улюблениця мільйонів українців Надя Дорофєєва поділилася цікавим постом у соцмережі. Вона розповіла, що продовжує боротися на своєму фронті заради перемоги України.

Відповідний пост Наді Дорофєєва оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.



«Зараз кожен з нас, де б він не знаходився, повинен допомагати Україні наблизитися до перемоги – робити те, що вміє, боротися на своєму фронті. Наша головна мета – зібрати кошти для допомоги нашій країні та постраждалим українцям! Далі – перелік квітневих благодійних заходів, на яких я з гордістю долучуся до своїх колег», - підписала публікацію талановита українська співачка.


Крім цього, Надя Дорофєєва написала, коли і де буде виступати для того, щоб назбирати якомога більше грошей на допомогу Україні, так як знищено багато міст, а ЗСУ потребують амуніції.

Читайте також: Надя Дорофєєва підігріла чутки про свій роман з київським ресторатором

"Візьму участь у благодійних матчах легендарного футбольного клубу @fcdynamokyiv з європейськими командами «Match for peace #StopWarInUkraine»: 12.04 – Польща. Варшава, 20.04 – Румунія. Бухарест 13.04 – Португалія. Лісабон – приєднаюсь до благодійної гала-вечері від @klitschkofoundation, де ми разом збиратимемо гроші на медикаменти та реанімаційне обладнання для українських дітей Співатиму для глядачів європейських благодійних концертів «Доброго вечора! Ми з України»: 22.04 – у Литві. Вільнюс, 23.04 – у Латвії. Рига та 24.04 – в Естонії. Таллінн 29.04 – Литва. Каунас – найбільша концертна локація Литви «Жальгіріс Арена» – виступатиму на Великому благодійному концерті на підтримку України Разом – переможемо!",- поділилася українська співачка.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 2 071


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook