лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анна Трінчер розповіла, як їй "прилітає" за українську мову

Під час повномасштабної війни з Росією Анна Трінчер, як і багато блогерів-мільйонників, перейшла на українську мову. Однак її фоловерам не вгодиш, у бік співачки все одно летять докори.

Анна Трінчер народилася в Києві й усе життя розмовляла російською. Однак після 24 лютого чітко зрозуміла, що з мовою окупанта треба зав'язувати. Тож разом з нареченим Олександром Волошином вона перейшла на українську – як у соцмережах, так і в реальному житті.

До теми Анна Трінчер здивувала заявою про майбутнє весілля: "Планую повінчатися"



"Абсолютно добровільно, майже в один момент ми з Сашею прийняли рішення переходити на українську мову, практикувати її. І перше, що повинно було нас стимулювати, – це перехід на українську в соціальних мережах, бо там ми проводимо найбільше часу. Ми дуже багато розмовляємо у сторіс, пишемо пости", – пригадала Анна Трінчер.

Вона зізналася, що, на диво, ці зміни далися їй дуже легко, співачка "швидко приловчилася". До того ж зірка щаслива, що своїм прикладом надихає розмовляти українською й інших людей, які теж зростали в російськомовному середовищі.

Анна Трінчер розповіла, як їй "прилітає" за українську мову

Однак 1,8-мільйонній аудиторії догодити важко, тож у дірект Анні Трінчер часто пишуть у стилі "де ви були вісім років".

"Звісно прилітають такі смс типу: "А чого ти тільки зараз перейшла на українську?", "Що це за лицемірство?". Моя відповідь на таку думку – йдіть у ср*ку. Яка вам різниця? Це моє право", – емоційно прокоментувала артистка.

Читайте також: Анну Трінчер вигнали з дому та "кинули" на гроші

"Тих, хто розмовляє російською, ми не засуджуємо, це їхнє право. Просто кожен повинен робити свідомо те, що він вважає за потрібне. От і все", – додає Анна Трінчер.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 211


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook