лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ольга Сумська показала рідкісне фото своєї красуні-дочки

Ольга Сумська показала рідкісне фото своєї красуні-дочки
Українська актриса Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою донькою Ганною залишалася у Києві, попри бомбардування та авіанальоти. Де знаходиться Роксолана зараз, невідомо, проте фанати гадають, що на Закарпатті.

У Вербну неділю Ольга Сумська поділилася зі своїми шанувальниками новим фото. У кадрі відома актриса постала у прекрасного квітучого рожевими квітами дерева сакури. Шанувальники припустили, що знаходиться артистка на Закарпатті, наголошуючи, що сакура росте лише там. Однак це не вірно, адже у Києві також є безліч місць, де висадили ці дерева.



Одягнена зірка вже досить легко, позуючи у шкіряній курточці. Красуня-блондинка залишила своє волосся розпущеним, нанесла ніжний природний макіяж, підкресливши брови та очі, а на губи нанесла блідо-рожеву помаду.

"З Вербною неділею, мої дорогі! Україна переможе!" – наголосила Ольга Сумська у підписі.


"Красива", "Ольга Сумська, неземна краса та неповторна модель номер 1", "Краса", "Олечко, залишайтеся завжди такою квітучою, як наша весна! Ви наша україночка", - захопилися публікацією фоловери.

В Інстаграм-сторіз актриса завантажила рідкісне фото молодшої доньки – Ганни Борисюк. 20-річна дівчина, яка дуже схожа на своїх зіркових батьків, виглядає чудово. Останнім часом вона розквітла і стала гарнішою.


Читайте також: Ольга Сумська розповіла, завдяки кому ЗСУ перемагають рашистів

А ось старша дочка Ольги Сумської живе і працює в Росії, і з початку війни вона й словом не промовила про те, що відбувається на її Батьківщині. За словами актриси, її дочка боїться за своє життя та майбутнє своїх дітей, тож мовчить.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 702


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook