лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Jerry Heil нагадала про День молоді та зачарувала романтичним образом

Jerry Heil нагадала про День молоді та зачарувала романтичним образом
Співачка назвала свято "Днем українського покоління".

Українська співачка Jerry Heil, яка нещодавно розповідала про село в Германії, згадала, що сьогодні, у неділю 26 червня, Україна святкує День молоді.



У своєму Інстаграмі зірка опублікувала фото, де позує з тоненькими косами і квіткою червоного маку. Артистка привітала молодь, а свято назвала днем українського покоління, в руках якого наше майбутнє.

Читайте також: Jerry Heil удивила результатом похудения

"Сьогодні День молоді! День нового українського покоління. Молодого і свіжого! Прогресивного і успішного! Зараз цвіт нашої нації змушений відстоювати своє право на існування і протистояти геноциду. І в цей же час ці ж люди встигають змінювати світ, і впливати на перебіг подій в світовій політиці! Українці ніколи не захоплювали території інших народів. Єдине, що ми захоплюємо, це своєю хоробрістю людські серця по всьому світу! Бо такі вже ми є. Бо нове покоління знає, що відповідальність за наше "сьогодні" і за "завтра" наших дітей — в наших руках. Бо ми — кожен з нас — президенти своєї країни! Вітаю вас, мої красиві й молоді!" — сказала Джеррі Хейл.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 150


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook