лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Jerry Heil удивила результатом похудения

Популярная певица поделилась фото до и после.

Украинская исполнительница Jerry Heil (Яна Шамаева) поделилась со своими подписчиками в Instagram изящным фото в нижнем белье. Сделала девушка это для того, чтобы рассказать про свой путь к идеальному телу и неправильное питание.

Яна отметила, что большинство людей прячут свои страхи и комплексы под одеждой и для нее уже настал тот момент, когда она не боится раздеться и позировать перед камерой.



"Я пару місяців працювала, як ніколи, над собою, щоб дивитися на результат з задоволенням. Але важливо також сказати основне: ціллю стало почуватися в новому режимі здоровою. Тілом і духом. Бо 5 років тому я дуже нездорово схудла. Пам’ятаю страх з’їсти щось зайве! Зауважу, що веганством тоді і не пахло: листочки салату лише слугували «прикрасою» сухій куриній грудці, іноді политій йогуртом 0%, як радили авторитетні ПП пабліки вк", - поделилась певица.

Jerry Heil удивила результатом похудения

Артистка также подчеркнула, что в дальнейшем планирует рассказывать фолловерам про работу над собой, так как для нее это важно.

В следующей публикации Jerry Heil напрочь удивила пользователей социальной сети. Ведь там звезда поделилась фото до и после, а также откровенно рассказала про поэтапную схему, которая помогла ей начать продуктивно заниматься собой.


1. "Я знаю, що колись буде класно, але поки що мені і так комфортно" 2. Окей, не дуже комфортно. Але є купа справ, які здаються важливішими. 3. Не окей! Мені дискомфортно в стані, в якому я є. Починаю зберігати картинки-референси. Але продовжую жити зі старими звичками. 4. Думки накопичуються, загострюючи сприйняття ситуації. Стає нестерпно бути в поточному стані. Обіцяю собі почати з понеділка, підсвідомо розуміючи, що спеціально не уточнила, з якого саме понеділка. 5. В один день нарешті розумію, що старі звички — болото, в якому дуже важко рухатися, а біль від того, що я з собою зробила, —гаряча смола, якою я сама себе караю за те, що стою в цьому болоті, так що відкладати до слушного дня — це занурюватися ще глибше і робити собі ще більш боляче. Того ж ранку/дня/вечора все змінюється. Не одразу, звісно", - написала девушка.


Яна опубликовала и свой мотивационный челлендж, который создала сама для себя.

Правда, результат удивляет. Ведь с помощью обычных фото на заставке телефона, певица мотивировала себя заниматься больше и больше.


"20 грудня я знайшла для себе чудесний спосіб утримувати відповідальність за свої результати перед собою ж. Дехто фотографує себе після тренувань і потім відслідковує результат. Зі мною "час від часу" не працює — я забуваю назавжди, якщо не роблю щось щодня. Тому запровадила ось що: 1. Фотографувати в сторіз #пресвиходь Але цього було мало. 2. Я почала ставити ці фотки на заставку телефона, яку змінювала щодня!

Читайте также: Певица Jerry Heil попала в автомобильную аварию

Що це дало: Мені було соромно перший час, якщо хтось брав телефон в руки. Але я знала, що завтра матиму змогу змінити фото на шпалерах. Після тренування. Це змотивувало мене покінчити з компульсивними переїданнями під час хвилювання, бо шкода своєї праці! Останні пару днів, наприклад, переїдання повторилися. Як думаєте, чому не втрималася? Забула міняти заставку. . І от сьогодні, бо вже ж пообіцяла цей пост, я склала більшість фото докупи і така #ШОООООООООО", - уточнила Jerry Heil.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 874


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook