лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

74-річна Ніна Матвієнко у прозорій сукні вразила зовнішнім виглядом

74-річна Ніна Матвієнко у прозорій сукні вразила зовнішнім виглядом
Відома українська співачка Ніна Матвієнко приїхала до Німеччини, де вона вперше з початку війни зустрілася зі своєю дочкою та онуками. Тоня Матвієнко 25 лютого залишила свою літню маму та чоловіка, разом із 21-річною Уляною та 6-річною Ніною відлетіла до Португалії – якомога далі від бомб та ракет.

Через два місяці родички зустрілися у Магдебурзі, де Тоня та Ніна Матвієнко – народна артистка України та її не менш відома донька виступили на благодійному концерті.



На сцені 74-річна виконавиця з'явилася в гарному вбранні – вона обрала бузкову сукню, яка складається із щільної сукні-комбінації на тонких бретельках, а поверх неї прозора сукня з довгими хутровими рукавами та пензликами у вигляді прикраси. Волосся народна артистка уложила у гарну зачіску, одягла вінок та масивні сережки.

Варто зазначити, що Ніна Матвієнко виглядає ні чим не гірше за свою однолітку Софію Ротару. Ось тільки остання явно вдається до "уколів краси" і різних омолоджуючих процедур, а ось Ніна Митрофанівна воліє старіти природно.


Знімками у Мережі поділилася дочка зірки. Під публікацією Тоня Матвієнко зазначила:

Читайте також: Тоня Матвієнко показала зворушливу зустріч із мамою, яку не бачила з початку війни

"Коли дивишся зі сцени в зал, а там світло очей зі сльозами, начебто зоряне небо, начебто ти в Україні. Слава Україні!"скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 664


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook