лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Травесті-діва Монро розповіла, коли і за яких умов путін прибере свої загребущі рученята від України

Травесті-діва Монро розповіла, коли і за яких умов путін прибере свої загребущі рученята від України
Артистка заявила, що тільки росіяни можуть назавжди позбутися путінського режиму.

Відома українська артистка і травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності і неймовірній харизмі. В Instagram за її творчим і особистим життям стежить понад 80 тисяч осіб.



Монро розповіла, як вона дізналася про недавній обстріл Києва окупантами 5 червня і що відчувала в той момент. Як повідомила артистка, після насиченого дня вона зробила всі свої ритуали і заснула міцним сном, в надії гарненько виспатися.

"Щоб рівно через 8 годин прокинутися відпочилою, бадьорою і зарядженою... так і було, доки не взяла в руки телефон", - написала Монро.

Травесті-діва зізналася, що не чула сирен повітряної тривоги і вибухів, і тільки вранці вона усвідомила, що сталося щось жахливе, після побачених повідомлень і пропущених дзвінків. Новина про випущені окупантами ракети її дуже розлютила.

Монро заявила, що ворог не залишить Україну в спокої до тих пір, поки росіяни не почнуть влаштовувати масові протести, щоб розколоти країну і позбутися путінського режиму.

Читайте також: Травести-дива Монро стала телеведущей

"І тоді зовнішні вороги відійдуть на другий план. Або ж реальна третя світова. Тоді сушимо сухарі 🙃 Як показує історія, всі відомі імперії в результаті існування розвалилися. Але на це потрібен час. І як, знову ж таки, нам каже історія, час досить довгий. Але сидіти та покорно чекати - це не наш варіант", - написала артистка.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 249


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook