лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Колишній Ксенії Мішиної Еллерт викликав шквал хейта через свою позицію

Колишній Ксенії Мішиної Еллерт викликав шквал хейта через свою позицію
Олександр Еллерт викликав на себе хвилю хейту за те, що не захотів, щоб йому вказували якою мовою розмовляти.

Колишній коханий "Холостячки" Ксенії Мішиної Олександр Еллерт вирішив подивитися на реакцію своїх підписників, та написав неоднозначний пост.



Олександр змінив зачіску, підстригся майже налисо та одягнув червоні світлозахисні окуляри. Фото він прокоментував російською мовою, у дописі йшлося:

"Що хочете робіть, тільки не розповідайте якою мені мовою розмовляти! Як і іншим", - написав Олександр.


Цікаво, що багато шанувальників, почувши таке, одразу зрозуміли, що Олександр проти переходу на українську мову. Але сам Олександр не вказав, якою він хоче розмовляти, та чи поважатиме українську. Однак українці розлючені та згорьовані війною накинулись на коміка.

Вони не визнають російську після 24 лютого.

"Відписуюся. Мені здається навчитися рідною мовою спілкуватися не складно коли ти справжній українець", "Ніхто тобі нічого розказувати не буде, позорься сам - такими вєлікорозумними постами", "Вслід за кораблем іді", "Ех, шкода.. так і не дійшло...", "Ніхто, нікому і нічого не забороняє. У нас постійно люди розмовляли тією ... мовою. Але.......... поки ось ті люди не почнуть розуміти важливість мови у країні, нажаль війна не скінчиться", - написали українці під постом.

Щоправда, знайшлися й ті, хто підтримав Еллерта.

Читайте також: Козловський посварився зі Сміюхою через її "нейтральну" позицію з приводу війни

"Саша, говори на русском. Ми живем в свободной стране", "Я в шоке, нацизм и ненависть, ненависть Украинца к Украинцу. Да кто вы такие???? Да с чего вы взяли, что вы любите Украину больше чем, русскоговорящие", - висловили думку інші шанувальники, проте варто зазначити, що таких коментарів треба було добряче пошукати.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 546


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook